Türkiye’de süs bitkisi üreticiliği ve peyzaj mimarlığı alanında en prestijli ödül olan PLANT Ödülleri 2015-2016, 17 Şubat Cuma akşamı İstanbul Zorlu PMS’de düzenlenecek olan görkemli ödül gecesiyle sahiplerini buluyor. Sunuculuğunu Kadir Çöpdemir’in yapacağı gecede Orhan Ölmez şarkılarıyla sevenleriyle buluşacak, Anadolu Motifleri Modern Dans Topluluğu gösterisi ve Ferhat Göçer konseri yer alacak.
Süs bitkisi üreticiliği ve peyzaj mimarlığı sektöründe en iyilerin ödüllendirileceği geceye Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, milletvekilleri, belediye başkanları, protokol üyeleri, sektör temsilcileri, peyzaj mimarları, öğretim üyeleri, davetliler ve ünlü simalar katılacak. PLANT Ödülleri 2015-2016 Gala Gecesi Zorlu Performans Sanatları Merkezi Ana Tiyatro’da yapılacak. Ödül töreni saat 19.00’da Zorlu PSM Meydan Fuaye’de açılış kokteyli ile başlayacak. Kokteyle Orhan Ölmez sevilen şarkılarıyla renk katacak. Ödül töreni ise Zorlu PSM Ana Tiyatro’da Anadolu Motifleri Modern Dans Topluluğu gösterisiyle başlayacak. Sunuculuğunu Kadir Çöpdemir’in yapacağı gecede sevilen sanatçı Ferhat Göçer de konser verecek.
Plant Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Dergisi tarafından organize edilen ve 2 yılda bir düzenlenen Plant Ödülleri, bu yıl ikinci kez gerçekleştiriliyor. İlki 2015 yılında Ankara’da yapılan Plant Ödülleri ile 4 ana kategori 32 dalda en iyiler ödüllendiriliyor. Plant Dergisi İmtiyaz Sahibi H. Remzi Adıyaman, “Türkiye’de peyzaj ve süs bitkiciliği alanında öncü yayın kuruluşu olarak, sektörün en prestijli ödüllerini sahiplerine sunmaktan onur duyuyoruz. Seçici Kurul’un başvurulan projeler arasında titiz bir incelemeyle belirlediği ödüller sektöre vizyon katması için dağıtılıyor. Plant Ödülleri ile bizim temel amacımız Türkiye’de süs bitkiciliği ve peyzaj sektöründe yapılan başarılı işleri ödüllendirmek, teşvik etmek. Sektörümüzü daha iyi noktalara taşıyabilmek” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi