Ödül gecesine Tarım ve Orman Bakanı ve Bakan Yardımcılarının yanı sıra birçok ilin valisi, birçok belediye başkanının da iştirak etmesi bekleniyor. Üç bin davetlinin katılacağı gala gecesine ayrıca sanat ve iş dünyasından da yoğun bir katılım bekleniyor. Kadir Çöpdemir’in sunumu, Anadolu Motifleri Modern Dans Topluluğu’nun gösterimi ve İlyas Yalçıntaş’ın konseri ile seçkin konukların katılacağı ödül gecesi 1 Mart Cuma akşamı İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Türkiye’de süs bitkisi üreticiliği ve peyzaj mimarlığı alanında en prestijli ödülü olan PLANT Ödülleri 2017-2018, 1 Mart 2019 Cuma günü İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan görkemli ödül gecesiyle sahiplerini buluyor. Sunuculuğunu Kadir Çöpdemir’in yapacağı gecede İlyas Yalçıntaş şarkılarıyla sevenleriyle buluşacak, Anadolu Motifleri Modern Dans Topluluğu gösterisi yer alacak.

Plant Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Dergisi tarafından organize edilen ve 2 yılda bir düzenlenen Plant Ödülleri, bu yıl 3. kez gerçekleştiriliyor. İlki 2015 yılında Ankara Mariot Otelde gerçekleşti. İkincisi ise İstanbul Zorlu Center Performans ve Gösteri Merkezinde gerçekleşti. Plant Ödülleri ile 4 ana kategori 27 dalda en iyiler ödüllendiriliyor.

Plant Dergisi İmtiyaz Sahibi H. Remzi Adıyaman; “Türkiye’de peyzaj ve süs bitkiciliği alanında öncü yayın kuruluşu olarak, sektörün en prestijli ödüllerini sahiplerine sunmaktan onur duyuyoruz. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve bizim üstlendiğimiz bu sorumluluğu yerine getirebilmek için her yıl kendimizi geliştirmeye gayret ediyoruz. Seçici ve Danışma Kurulu’nun başvurulan projeler arasında titiz bir incelemeyle belirlediği ödüller sektöre vizyon katması için dağıtılıyor. Plant Ödülleri ile bizim temel amacımız Türkiye’de süs bitkiciliği ve peyzaj sektöründe yapılan başarılı işleri ödüllendirmek, teşvik etmek, sektörümüzü daha iyi noktalara taşıyabilmekdir.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi