Nigar Muharrem’in net doğum tarihi ve yeri ile özel hayatıyla ilgili önemli detaylara ulaşmak oldukça zordur. Bununla beraber sosyal medya ve internet sayfalarında da kendisiyle ilgili çok az bilgi mevcuttur. Bu durum doğal olarak Nigar Muharrem kimdir? Tarzındaki soruların da sayısını arttırıyor. Yine onun müzik hayatına dair pek çok konunun da etkili bir şekilde merak edildiğini de biliyoruz. İşte tüm bu soruların yanıtları!

Günümüzde oldukça popüler olan ve dikkatleri üzerine çeken Nigar Muharrem Youtube ve benzeri video paylaşım sitelerinde paylaşmış olduğu amatör şarkılar ile ünlenmeye başlamıştır. Nigâr Muharrem Azeri asıllı Türk pop sanatçılarımızdan biridir.

1 Ocak 1995 doğumlu ve Oğlak burcuna sahip olan genç sanatçı Türkiye ve Azerbaycan’da oldukça ünlenmiştir. Şu an 25 yaşındadır. Eğitim hayatını Azerbaycan’da tamamlayan güzel sanatçının müziğe olan ilgisi küçük yaşlarda başlamıştır. Bundan dolayı da amatör olarak söylediği şarkıları video paylaşım platformlarında yayınlamıştır.

 Söylediği şarkılar oldukça beğenilmiştir ve kısa sürede sosyal mecralar aracılığıyla adından söz ettirmeyi başarmıştır. Türkçe olarak seslendirmiş olduğu şarkılar milyonlarca kez dinlenmiştir. Bununla beraber de sosyal medyada fenomen haline gelen sanatçının Instagram’da üç yüz dört bin takipçisi bulunmaktadır.

Video paylaşım platformu olan Youtube’da ise yedi yüz otuz dokuz bin abonesi bulunmaktadır. Youtube kanalını ilk açtığı tarih 13 Haziran 2015’tir. Sanatçı kısa sürede oldukça büyük bir kitleye ulaşmıştır. Bu da onun mesleğindeki başarısını gözler önüne sermektedir. O da yakın zamandaki pek çok ünlü olan isim gibi sosyal medya hesaplarını etkili bir şekilde kullanmayı başarmıştır.

Nigâr Muharrem Şarkıları

Genç ve başarılı sanatçı seslendirdiği şarkılarla adından söz ettirmeyi başarmış ve özellikle genç kitlenin çokça dinlediği sanatçılar arasında yerini almıştır. Özellikle Neredesin Sen, Hep Sonradan, Neylersen, Başka Birisini Sevebilmirem, Vazgeçtim, Karadeniz Türküleri, Yalan Deyir, Koyverdin Gittin Beni, Ona Göre şarkıları ile takipçilerinin beğenisini kazanmış ve milyonlarca dinlenme sayısına ulaşmıştır.

Son şarkılarından biri olan Seviyor Sandım’ın söz ve müziği ise kendisine aittir. Şarkıyı Çınare Melikzade ile birlikte seslendirmektedir. Klipin yönetmenliğini ise Dr. Nicat Zeynallı üstlenmiştir. Genç sanatçı birkaç ay gibi kısa bir sürede kırk bir milyon dinlenme sayısına ulaşan şarkısı ile dinleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Şarkıyı dinlemek isteyen sanatçılar mp3 indir tekniğini kullanarak şarkıyı cihazlarına indirebilmektedirler.

Mobil mp3 indir nedir diye merak edenler olacaktır. Şarkıları cihazlara indirmek için kullanılan yöntemdir. Bunun dışında ücretli müzik uygulamaları kullanılarak da Nigar Muharrem’in seslendirmiş olduğu şarkılara ulaşılabilmektedir.

Müziğe olan hakimiyeti göze çarpan sanatçının Emrah Karaduman’la da bir şarkısı bulunmaktadır. Şarkının ismi ise Ona Göre’dir. Yaklaşık elli beş milyon dinlenme sayısına ulaşan şarkının söz ve müziği Vüqar Sübhan’a, prodüktörlüğü ise Emrah Karaduman’a aittir. Seslendirmiş olduğu bu şarkılar ile ilgiyi üzerine toplayan ve beğenileri kazanan sanatçının başarılarının devamını dileriz.

Nigâr Muharrem Hakkında Merak Edilenler

Nigar Muharrem son zamanlarda internet dünyasında sıkça araştırılan isimlerin başında gelmektedir. Kendisi hakkında merak edilenlerden bahsedecek olursak kendisi röportajında en çok sinirlendiği şeyin arkadaşları arasındaki rekabet yarışı olduğunu söylemiştir. Bu durumdan hiç hoşlanmadığını dile getiren sanatçı çocukluğundaki rahatlık ve kaygısızlık durumunu da oldukça özlediğini belirtmiştir. Genç sanatçı Nigâr Muharrem’in en sevdiği yemek kuru fasulyedir. En sevdiği tatlı ise künefedir. Bununla beraber baklavanın da vazgeçilmezi olduğunu söylemiştir.

Sanatçı en başta Türkiye’de tanınma ihtimalinin oldukça az olduğunu düşünüyormuş. Bunun sebebini ise Türkiye’nin Azerbaycan’dan daha büyük olması durumuyla açıklamıştır.  Nigâr Muharrem kişiliğini en iyi tanımlayan hayvanın köpek olduğunu söylemiştir. Bunun sebebinin ise köpekteki sadıklıktan geldiğini açıklamıştır. Nigâr Muharrem’in en sevdiği şarkılar da oldukça merak edilen konular arasındadır. Sanatçı en sevdiği şarkıların eski türküler olduğunu belirtmiştir.

Neşet Ertaş’ın Gönül Dağı şarkısını çok sevdiğini dile getirmiş olması da eski türkülere olan düşkünlüğünü gözler önüne sermektedir. Kendisi müziği çok sevmekle beraber dinleyenleri tarafından beğenilmemesi durumunda müziği bırakabileceğini söylemektedir. Fakat kendisinin dinleyenleri tarafından oldukça sevildiği bilindiğinden dolayı müziği bırakma ihtimalini bertaraf etmektedir.

Genellikle arabesk müzik dinleyen sanatçı rap müzik de dinlemektedir. Özellikle Sagopa Kajmer’in şarkılarını çok beğenmektedir. Genç sanatçı Azerbaycan da psikoloji bölümünü bitirmiştir. Müzik kariyerine başlamamış olsaydı ve sosyal medyada tanınıp ünlenmeseydi eğer kariyerine psikolog olarak devam edebileceğini söylüyor.Genç ve başarılı sanatçı hakkında bilinenler bunlardır. Sahne performansı ve canlı sesi de en az klipleri kadar beğenilen genç sanatçının başarılarının devamını dileriz.

Nigâr Muharrem Albümleri

Sura İskenderli oldukça düzgün bir diksiyona sahip şarkıcılarımızdandır. Son yıllarda seslendirdiği şarkıların milyonlarca dinlenmeye ulaşması da onun ne kadar başarılı bir sanatçı olduğunu göstermektedir. Genç şarkıcının şarkıları yüz milyonlarca kere dinlenmiştir. Kariyerine kendi Youtube kanalında yayınlamış olduğu coverlarla başlayan sanatçı kısa zamanda sevilerek büyük bir kitleye ulaşmıştır.

Sanat hayatında yeni olması onun hızlı bir şekilde yol kat etmesine engel olamamıştır. Bundan dolayı da adından sıkça söz edilmektedir. Özellikle gençler tarafından oldukça sevilmektedir. Nigâr Muharrem söz yazarlığı da yapmaktadır. Seviyor Sandım şarkısının söz ve müziği kendisine aittir. Sanatçının müzik tarzı dinleyenleri mest etmektedir. Birçok farklı şarkısı bulunan sanatçının yine birçok farklı albümü bulunmaktadır.

Albümleri ise; Omuzumda Ağlayan Bir Sen, Nigâr Muharrem, SevirSandım, Sus Kalbim ve Kaderim Yaralı’dır. Bu albümleri cihazlarına indirmek isteyenler olacaktır. Bu noktada Nigâr Muharrem mp3 indir nedir konusunda açıklama yapmak gerekmektedir. Genç Sanatçının şarkılarını cihazlarına indirmek isteyenlerin başvurmuş olduğu yöntemdir. Bunun için kullanılan ücretli uygulamalar daha kaliteli bir müzik keyfi sunmaktadır.

Başarılı sanatçının şarkılarına ve albümlerine video paylaşım platformu olan Youtube üzerinden de ulaşılabilmektedir. Sanatçının konser programı ise oldukça yoğundur. Instagram gibi sosyal platformlardan takip ederek de kendisinin konser programı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Nasıl popüler oldu?

Genç ve başarılı sanatçı Nigâr Muharrem sanat yoluna Youtube’da seslendirdiği coverlar ile girmiştir. Seslendirdiği şarkıları paylaşarak hem kendi ülkesi olan Azerbaycan’da hem de ülkemizde tanınır hale gelmiştir. Kısa zamanda büyük bir dinleyici kitlesine sahip olan sanatçının yetenekli olduğu su götürmez bir gerçektir.

Henüz 25 yaşında olan genç ve yetenekli sanatçı bu yolda hızlı ve emin adımlarla ilerleyerek dinleyicilerinin saygı ve sevgisini kazanmıştır. Kendisinin dinlemeyi de seslendirmeyi de en sevdiği tarz arabesktir. Nitekim seslendirmiş olduğu şarkılara bakıldığında da bu durum net bir şekilde fark edilmektedir. Bunun dışında sanatçı türkü dinlemeyi de oldukça sevmektedir.

Nigâr Muharrem ülkemizde ve Azerbaycan’da oldukça ünlü olan sanatçımız Emrah Karaduman’la da şarkı yaparak ününe ün katmıştır. Yetenekli sanatçının sahnedeki canlı sesinin de çok beğenilmesi popülerliğinin artmasında önemli etkenlerdendir. Çalışkanlığı ve başarısıyla ön plana çıkan sanatçının başarılarının devamını dileriz.

Günümüz itibariyle internet sayfalarını kullanarak oldukça pratik bir şekilde sevdiğiniz isimlere ait parçaları indirebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gerekli olan en temel husus; söz konusu platformun profesyonel bir platform olmasıdır. Tam da bu noktada ayrıntılı bir araştırma yapacak olursanız; karşınıza mükemmel bir seçenek de çıkacaktır.

Editör: Haber Merkezi