İlke Okulları ilköğretim öğrencilerinin dönem boyunca gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve ilgi çekici 25 adet resim çalışması Agora Alışveriş Merkezi -1. Kat etkinlik alanında sergilendi.

Minik maharetli ellerden çıkan eserler sömestr boyunca ziyaretçiler tarafından ilgi ile gezildi. Eyfel Kulesi, hayvan figürleri, insan portreleri ve daha nicesinin yer aldığı sergi çocukların hayal dünyalarını yansıttı. Yapılan çalışmalar sergi ziyaretçileri tarafından çok beğenildi.

AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE ŞUBAT AYI SERGİLERİ!
Agora Alışveriş Merkezi, şubat ayında ev sahipliği yapacağı sergiler ile de gönüllerde taht kurmaya devam edecek. Yenikent Halk Eğitim Merkezi iş birliği çerçevesinde organize edilen “Ağaca Düşen Çiviler” adlı filografi sergisi 4-17 Şubat tarihleri arasında Agora Alışveriş Merkezi -1 kat ekinlik alanında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Çivilerin arasından tellerin geçirilmesi ile objelere estetik görününüm kazandırılması işlemi olarak tanımlanan filografi sanatının tam anlamı ile hissedileceği sergi kırk kadın kursiyer tarafından hazırlandı. İlgi çekici motiflerin yer alacağı sergi açılışı 4 Şubat Pazartesi günü saat 16.00’da protokol eşliğinde olacak.

“MİNİK DOKUNUŞLAR”
Agora Alışveriş Merkezi, 12-26 Şubat tarihleri arasında ise “Minik Dokunuşlar” sergisine yer verecek. Agora Atölyede verilen resim kursu eğitimine katılım gösteren çocuklarının kurs boyunca yaptıkları çalışmalarının yer alacağı sergi 26 Şubat’a kadar Agora Atölyede sergilenecek. Çocuk kursiyerler ve ailelerinin eşlik edeceği sergi açılışı 12 Şubat Salı günü saat 17.30’da olacak. Açılışa katılım gösteren çocuk kursiyerlere hediye olarak da kursa katılım belgesi verilecek.

Editör: Haber Merkezi