Adapazarı Sait Tanış Kültür Merkezi’nde gazeteci dostları ve kitapseverlerle buluşan Fatma Onay Sak, kitabını imzalayarak mutluluğunu paylaştı.

İMZA ETKİNLİĞİNE BÜYÜK İLGİ
Gazeteci-yazar Fatma Onay Sak, yazdığı ‘Kiraz Çiçekleri’ kitabı için düzenlediği imza gününde dostları ile buluşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadı. Sait Tanış Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, Sakarya İl Milli Eğitim eski Müdürü Fazilet Durmuş, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Radyo, Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Remzi Adıyaman, Sakaryalı ses sanatçısı Akif Yener, Sakarya basın mensupları yazarlar ve çok sayıda kitapsever katıldı. Remzi Adıyaman ve Akif Yener imza ekinliğine söyledikleri birer şarkı ile renk kattı.

MUTLULUĞU PAYLAŞMAK
‘Kiraz Çiçekleri’ adlı kitabı hakkında duygu ve düşüncelerini aktaran Fatma Onay Sak, “Her insanın vazgeçilmezleri vardır. Ayrıca içinde, kıvılcım kıvılcım yanan hüzünleri, acıları ve mutlulukları da yaşatır. Ben de aynı şekilde, içimde mutlulukları, sevinçleri, hüzünleri yaşatırım. Ve bu duyguları herkesle paylaşmayı seviyorum. Bu duygu ve düşüncelere yazmaya başladığım kitabım nihayet basılıp okurlarıma ulaştı. Şimdi bunun mutluluğunu da güzel şehrimde paylaşmak istiyorum. Bu süre içinde bana destek verip yanımda olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HATIRALAR GÜN YÜZÜNE ÇIKTI
Çocukluk yıllarını nefis bir üslupla kaleme alarak günümüze taşıyan gazeteci-yazar Fatma Onay Sak, dolu dolu yaşanmışlıklardan oluşan hikayesiyle, herkesin kendinden bir şeyler bulduğu geçmişe özlemi satır satır işte böyle sayfalara dökmüş…

“Duyuluyorsa hala kulaklarımda hayatın ritmi ve hatıraların beynimdeki nakşı gitmemiştir. İşte benim hikayem işte bir yerde sizin hikayeniz… Bu hikaye nasıl ve neden yazıldı gibi sorular duyuyorum sanki oralardan. Zaten içinde duran bu kırpık kırpık hikayem uçurtma olup uçmak istedi gökyüzünde. Ben içimin göğünde sizlerle birlikte uçurtmaları uçurmak istedim”

Fatma Onay Sak, “Gözlerimizin önünden geçen dört mevsim gibi olan hayatımızı yazmalı. O yaşanan kıymetli vakitler hatıralarda kalmamalı! Gün yüzüne çıkmalı. Nisan yağmurlarından sonra açan Mayıs çiçekleri gibi, Eylül ayında sararan ve toprağa dökülen yapraklar gibi kalemimizle, gönlümüzle yapraklara satır satır dökülmeli hatıralar…” diye açıklıyor.

GÖNÜLLERDE YER ALDI
“Gümüş Kaplamalı Anılar” alt başlıklı “Kiraz Çiçekleri”, maziyi gözümüzde canlandıran güzel bir eser olarak raflardan ziyade gönüllerde yerini aldı.

Editör: Haber Merkezi