İnsanın enerjisini doğadan aldığından yola çıkan Sepaş Enerji, doğayla bütünleşmiş insan manzaralarından, enerji verimliliğini gözeten hayatlara, insan eliyle tahrip edilen doğal yaşama kadar, insan ve doğa arasındaki ilişkiyi farklı açılardan ele alan fotoğrafları bekliyor. Duayen fotoğrafçı Coşkun Aral’ın önderliğinde düzenlenen fotoğraf yarışmasında, doğanın insanlığa verdiği enerjiyi fotoğraf sanatıyla en iyi anlatan üç kişi özel ödüllerin sahibi olacak.
1 Nisan – 20 Mayıs tarihleri arasında Kocaeli, Bolu, Düzce ve Sakarya’da ikamet eden 18 yaşından büyük kişilerin katılabileceği yarışmayı kazanan ilk üç kişi Coşkun Aral ile birlikte Eylül ayında Kapadokya’ya giderek Coşkun Aral’dan fotoğraf sanatının inceliklerini öğrenme fırsatı yakalayacak. 2 gece 3 günü Kapadokya ziyareti ile Coşkun Aral’dan birebir ders alma imkanının yanı sıra birinciye üç bin TL, ikinciye iki bin TL ve üçüncüye bin TL para ödülü de verilecek. Seçilen fotoğraflar Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bolu’da sergilenecek.
Her katılımcının en fazla 4 fotoğrafla katılabileceği yarışmaya katılımcılar telefonla çekilen fotoğraflarıyla da yarışmaya başvurabiliyor. Fotoğraflar da aranan teknik kısıtlar ise sadece fotoğrafların jpg/jpeg formatında, 150-300 dpi ve 7-12 sıkıştırma kalitesinde, kısa kenar en az 1920 piksel olması ve boyutlarının 2 Mb ile 6 Mb arasında olması.
Yarışma koşullarıyla ilgili detaylı bilgiye www.sepas.com.tr adresinden ulaşılabilir.

Editör: Haber Merkezi