Adapazarı Belediyesi yeni kültür sanat sezonu kapsamında, sinemadan tiyatroya, söyleşi ve imza günlerinden konserlere kadar birçok etkinlik ilgilileri ile buluşmaya devam ediyor. Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi açıldı. Sanatçı Tuna Özata’nın Sakarya konulu fotoğraf sergisine fotoğrafseverler büyük ilgi gösterdi.

ÇELİKEL’DEN TEŞEKKÜR
Sakarya Güzel Sanatlar Derneği (SAGÜSAD) Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen açılış programına Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, meclis üyeleri Nilgün Akman ve Türkan Resüloğlu, Kültür İşleri Müdürü Murat Acar ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanvekili Sabahattin Çakar katılırken, sanatçı Tuna Özata, fotoğraflarını tek tek katılımcıların beğenisine sundu ve hikâyesini anlattı. Başkan Yardımcısı Çelikel, gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek sanatçı Özata’ya ve katılımcılara teşekkür etti.

PERŞEMBE KONSER VAR
Adapazarı Belediyesi Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri, 28 Ekim Perşembe günü Faal Müzisyenler Derneği’nin Karma Eserler Konseri ile devam edecek. Konser, Orhangazi Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de başlayacak.

Editör: Haber Merkezi