SATSO, Sakarya Yerel Kültür Derneği, Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şubesi ve Adapazarı Sait Faik Yazıevi Öğrencileri tarafından düzenlenen söyleşi, panel ve imza günlerinde Sakarya'nın kendi evladı bir yazara sahip çıkması kamuoyunca da büyük takdir topladı. 

----

Konu hakkında görüşü sorulan yazar Tuna, 'Bu dört etkinlik, hem edebiyata hem tarihe hem de şehrin bir evladına gösterilmiş bir vefa olarak yorumlanmalıdır. Dört kurum yetkililerine ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Okuyor ve okutuyorsanız varsınız, yoksa yoksunuz. Yaşasın edebiyat, yaşasın Adapazarı' diye görüşlerini açıkladı.

----

SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ
Tuna'nın Adapazarı'ndan Adana'ya, Mardin'den Mostar'a, Gaziantep'ten Gagauz Yeri'ne, Urfa'dan Üsküp'e, Trabzon'dan Silistre'ye, görüp yaşadığı 40 şehrin ruhuna dokunarak kaleme aldığı son kitabı hakkında Sakarya Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası, Kaynarca Belediyesi ve daha bazı bazı odaların Kurban Bayramı sonrası söyleşi ve imza günü hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi.

----

Yazar Fahri Tuna'nın bu kitabıyla ilgili geçtiğimiz Cumartesi günü Star Gazetesinde geniş bir röportajı ve Yeni Şafak Gazetesinde köşe yazarı Mehmet Şeker'in geniş bir değerlendirme yazısı da yayınlanmıştı.

Editör: Haber Merkezi