Sanatçı Emre Kaya, Sakarya’da, sesi ve müziği ile binlerce kişiye unutulmaz anlar yaşattı. Alanları hınca hınç dolduran hayranlarına müzik ziyafeti çeken sempatik sanatçı, saatlerce sahnede kalmasına rağmen sevenlerinin “bir daha, bir daha” şeklindeki tezahüratlarını kırmadı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği BMX Dünya Kupası’nın son etap yarışmalarından sonra sahne aldı. Organizasyonun ilk gününün finaline imza atan Emre Kaya, burada da yoğun ilgiyle karşılaştı. Aniden bastıran yağmura rağmen alanı terk etmeyen hayranlarını duygu yüklü şarkılarıyla adeta alıp götüren Emre Kaya, hareketli şarkılarıyla da coşkuya tavan yaptırdı. Emre Kaya, halk konserlerinin bitiminde yoğun ilgi nedeniyle sahneden güçlükle ayrılabildi.

Emre Kaya, "Pandemi yasakları sürecinde özlediğimiz tablolara tekrar kavuştuk. Ancak, bu virüs halen hayatımızda ve tedbirli olmak zorundayız. Temennimiz bir an önce bu virüsün hayatımızdan tamamen çıkmasıdır. Allah'tan temennim; maddi ve manevi yaralar bırakan, sosyal hayatı alıp götüren bu tür salgınların bir daha yaşanmamasıdır" dedi. 

Editör: Haber Merkezi