TYB Sakarya Şubesi Sekreteri Mustafa Erdoğan'ın yönettiği panelde Prof.Dr.Hasan Sağlam, Dr. Fatma Keskin ve Yazar Bayram Akyüz, programı izleyen edebiyatseverlere söz konusu kitapla ilgili değerlendirmelerini aktardı. Prof.Dr. Sağlam, “Bir seyyah olarak bazısını gördüğüm, diğerlerini de görmek istediğim şehirleri farklı bir pencereden okumak beni mutlu etti ve zenginleştirdi” dedi.
Dr. Keskin; “Fahri Tuna insan odaklı bir yazar, dolayısıyla gezdiği yaşadığı şehirleri daha çok insan merkezli anlatmış; şehirleri görsel yönlerinden çok yazarın kalbindeki izdüşümleriyle okuyacaksınız” dedi. Yazar Bayram Akyüz ise “Bilhassa Balkan şehirleri beni çok etkiledi. Bu kitapla Balkanları daha bir tanıdım ve daha bir sevdim. Tarihine kültürüne düşkün her edebiyatseveri bu kitabı okumaya davet ediyorum” diye konuştu.
Programa birçok şair, yazar, eğitimci ve edebiyatseverin yanı sıra Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya da katıldı. Panel sonrası izleyicilerin sorularını cevaplayan Fahri Tuna, daha sonra okurlarına kitaplarını imzaladı.

Editör: Haber Merkezi