Kızılay Sakarya Şube Başkanı Ahmet İşgüzar ve kongre üyeleri, genel kurul için geçen hafta sonunu Ankara’da geçirdi. 
Türkiye’nin dört bir yanından gelen kurul üyeleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ateşli konuşmalarına şahit oldu.
Sakarya Şube Başkanı Ahmet İşgüzar genel kurulda yedek üyeliğe seçilme başarısı gösterdi.
Adapazarı Belediyesi eski Meclis üyelerinden olup, YAŞ kararları ile ordudan dışlanan Kızılay’n Bursa Yıldırım Şube Başkanı Arif Çelenk’in yoğun desteğini gördü.
Kızılay Genel Başkanlığı’na yine Ahmet Lütfü Akay seçildi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Günümüzde büyük devlet adamı olma şartları değişti.
Artık topu, tüfeği, silahı olan devletler değil; muhtaç devletlerin yanında olan devletler ancak büyük devlet olabiliyor. Bu açıdan yapılan değerlendirmeye bakıldığında, ülkemiz büyük devlet olma adına önemli bir yer edinmiş bulunuyor” şeklindeki sözleri büyük alkış aldı.
Ahmet İşgüzar’a yeni görevinin hayırlı olması adına “Menekşeler”, ona destek veren eski fakat sevilen Adapazarı Belediyesi eski Meclis Üyesi Arif Çelenk’e “Leylaklar” gönderelim istedik Bizim Bahçe’den…
ARİF ARUCA KONSEY BAŞKANLIĞINDAN AYRILDI
Kent Konseyi Başkanı Arif Aruca, eski bir politikacıdır.
ANAP döneminde il başkanlığı yaptı.
Ersin Taranoğlu ve Ahmet Gürsoy’un kadim dostudur.
Son yıllarda işi bozuldu…
Aruca sıkıntılı bir döneme girdi...
Bu arada rahatsızlandı…
Şu sıralarda konsey başkanlığından ayrıldı ve sakin bir yaşam sürüyor…
Eski dostlarının onu aramayışını vefasızlık şeklinde karşılamamak mümkün değil…
Aruca’ya, zorlukların ve vefasızlıkların üstesinden gelecek güç dileğiyle, Bizim Bahçe’den “Mor sümbüller” gönderelim istedik.
ÇAĞIN POLİSİ VE MUSTAFA AYDIN
Eski Emniyet Müdürlerimizden Mustafa Aydın’ın genel yayın yönetmenliğini yaptığı “Çağın Polisi Dergisi” gelir her ayın başında gazetemize…
Emekli olduktan sonra yetenekleri arasında yer alan yazarlığı daha da geliştirecek bir meşgale oldu, bir güzel polis dergisi çıkarmak Mustafa Aydın için…
Türkiye Emekli Emniyet Müdürleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yayın organı olan derginin Nisan sayısı, yine birbirinden ilginç yazı, yorum ve röportajlarla dolu…
Mustafa Aydın’ın başyazarlığında ve yönetmenliğinde hazırlanan dergide ülkemizi ve insan sağlığını ilgilendiren çarpıcı konulara yer verilmiş.
Derginin yazarları arasında bulunan, SAÜ İlahiyat Fakültesi eski Dekanı, Diyanet İşleri Başkanlığı Müdürü Prof. Dr. Ali Erbaş’ın bu sayıdaki köşesinde “Nevruz ve mahiyeti” konusu yer alıyor.
Emekli olmasına rağmen, meslektaşları arasında dayanışma ve yardımlaşmayı sağlayacak bir güzel dergiyi çıkarmadaki başarısı nedeniyle Mustafa Aydın’a, kolaylıklar dileğiyle Bizim Bahçe’den “Beyaz güller” gönderelim istedik.