Son haftalarda aldığımız skorlar, herkesten daha çok sahada oynayan oyuncuları üzüyor diye düşünüyorum. Daha doğrusu ben böyle düşünmek istiyorum.

Antrenmanlarda, maç öncelerinde sporcuların yüzlerine baktığımda gördüğüm şeyden hiç memnun değilim. Bence aynaya baktıklarında gördüklerinden onlar da memnun değildir.

Ne oldu bize son haftalarda?

Lig öncesi ve ilk haftalarda yüzleri gülen, neşeli antrenmanlar gerçekleştiren ve en önemlisi başı dik duran oyuncular nerde?

Rüstemler Tesisleri’nde çalışmalar boyunca herkesin kafası yerde. Kimse kimseyle konuşmuyor. Biz ne zaman kaybettik takım olgusunu beyler?

Hatalı goller yenilir anlarım. Hatta üst üste yenmeye devam edilir, sinirlenir, kızarız ama onu da anlarım. Tek anlamayacağım şey ise sahada mücadele etmeyen, Sakaryaspor armasını ve ruhunu idrak edemeyen sporculardır.

Sakaryaspor’u daha önce oynadığı takımlarla karıştıranlar olmuş. Burası büyük bir camia, büyük bir şehir. Bu takım siz dünyada yokken de vardı, siz gittikten sonra da olacak.

Bulunduğu ortamı, şehri küçümseyenler, Sakarya’yı beğenmeyenler, sözüm size!

Bu şehir kötü skorda da sizin yanınızda olur, destekler. Siz yeter ki mücadele edin. Taraftarın görmek istediği iyi skordan ziyade Sakaryaspor armasına ve formasına yakışır bir mücadele.

Artık silkelenme ve kendine gelme zamanı.

Bu şehir, her şeye ve herkese rağmen sizin arkanızda olur. Yeter ki siz de bunu görmek isteyin ve sahada mücadele edin.

Çaykur Rizespor ve Bandırmaspor maçlarında sahada ciddiyetle bir mücadelede ortaya koyun, zaten ne demek istediğimi anlayacaksınız.