Sakaryaspor, Engin hocayla çıktığı 3. maçından da 3 puanla ayrılmayı bildi.

Aylardan Aralık olmasına rağmen bahardan kalma bir hava, tribünlere yaklaşık 15 bin seyirci çekmişti. 3 haftadır cezalı sakat olmazsa kadro istikrarını bozmayan Engin Hoca Burak’ın sakatlığında formayı Zafer’e vermekten başka değişiklik yapmamıştı.
Seyirci desteğini arkasına alan yeşil siyahlılar sağlı sollu ataklarla Niğde defansını bunalttı. Nitekim bu baskı golü de getirdi. Sezona iyi başlayan Ferhat’ın şık plasesini alt köşeden çıkaran kaleci tilki gibi golü koklayan Mahir’i hesaba katmayınca, topu filelerden çıkarmak zorunda kaldı.

Gol sonrası silkelenmeye çalışan ligin en az gol yiyen takımı, Sakaryaspor karşısında sahasından çıkmakta zorlandı. Uzun bir topla defans arkasına sarkan Tunç, ceza sahası üzerindeki Seçkin’e şut pası verince kalemize gelen ilk şut ağlarımızla buluştu.

Niğdespor diri, kuvvetli, ayağa pas yapan bir ekip görüntüsü verdi ilk 45 dakikada...

Sakaryaspor ise kadife ayaklarla skora gitmeyi bilen, attığından çok kaçıran bir görüntüdeydi. Beykan soldan Yasir’in çevirdiği topu ağlara yollayarak devreyi önde bitirmemizi sağladı.

İkinci yarıya yine hızlı başlayan Sakaryaspor, Beykan’ın bireysel becerisiyle kazandırdığı penaltıyı kimseye bırakmayıp ağlara göndermesiyle skor 3-1 geldi.

Son bir dirençle Sakaryaspor’un ağır defansına yüklenen konuk Niğde, bulduğu net fırsatları gole çeviremedi. Kadife ayaklara tecrübeli ayaklar Batuhan ve Murat Akın’ın girmesiyle oyun üstünlüğünü tekrar ele geçirdik. Kornerden gelen topa iyi yükselen Zafer, Niğdespor’un umutlarını söndürdü.

Sakaryaspor sahadaki ve kulübedeki oyuncularıyla şampiyonluğa yürüyor. Önümüzdeki tek engel ise maddi sorunlar görünüyor.
Yoksa bu takımın yenemeyeceği bir takım görünmüyor. Maç tam bu skorla bitecek derken Batuhan ustaca yaptığı asistle “Al da at” dediği Murat Akın maçın skorunu belirledi:5-1

Ligin en az gol yiyen takımına içerde 5 atıp sayısız gol kaçıran yeşil siyahlı oyuncuları ve teknik heyeti tebrik ederim.