Oldukça formda bir dönem geçiriyoruz. Futbolcular bazen bir önceki hafta gibi performans vermiyor ama yine de her hafta bir yıldız çıkıyor. Bu haftanın yıldızı ise Ozan Sol oldu. Oyuna girdikten sonra attığı 3 golle takımımızı adeta uçurdu.

Bu hafta sonu Turgutlu deplasmanında da takımımızda 1 yıldız çıkıp atacağı gollerle yine Sakaryaspor’umuza 3 puanı getirecektir buna inanıyorum.

Gelelim maça. Etimesgut takımıyla 9 kez karşılaşmışız 4 defa Sakaryaspor sahadan galibiyetle ayrılırken 2 kez de Etimesgut takımı galip gelmiş. 3 maç da berabere bitmiş.

Bu yazımda tek tek futbolcularımızı ele almak istedim. Kalecimiz Furkan yerinde kurtarışlarla en az gol yiyen isim oldu ligde ve harika bir performans çizdi.

Onur Karakabak ise Sakaryaspor’un altyapısından Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Daha sonra başka takımlara verildi ve yeniden yuvaya döndü. Takımın en çok süre alan isimlerinden biri. Çağlayan Menderes, Ümit ve Oğuz Yıldırım da defansta oldukça güven verdi geride kalan haftalarda.

Oğuz Kocabal ve Serkan Odabaşoğlu tanıdığım ve bildiğim sporcular. Onlarda zaman zaman düşüşler olsa da orta sahayı iyi toparlıyorlar. Ozan Sol ise zaten yıldız olarak geldi ve kendisinden bekleneni sahaya veriyor. Ömer Bozan da hücumda oldukça iyi ve tecrübesiyle takıma hayat veriyor. Tahir Babaoğlu çok koşuyor ve sadece kendisine değil, arkadaşlarına da pozisyon yaratıyor. Hurşit zaten atom karınca. Bir an olsun durmak bilmiyor.

Diğer takıma etkisi olan sporcularımızı da es geçmek olmaz tabi. Onur Ramazan çok katkı veren bir diğer isim. Yedekten gelerek takıma katkı sunan İrfan ve Ömer Can Sokullu da eksik parçaları tamamlıyor.

Lig uzun maraton. Mutlaka sakatlıklar ve cezalar olacaktır. Önemli olan bu gibi durumlarda eksikleri kapatabilmek.

Şu ana kadar takımımız yönetim olarak çok iyi idare edildi. İyi işler yapılıyor. Zaten iyi de bir takım kuruldu.

İyi futbolla Etimesgut’u geçtiğimiz gibi deplasmanda Turgutluspor’u da geçeceğiz. Temkinli olmakta fayda var ama kurt hocamız Ercümend Coşkundere’nin hata yapacağını sanmıyorum.

Bu güzel atmosferde Turgutluspor’u deplasmanda yenerek liderliğimizi perçinleyeceğimize inancım tam. Takımımıza şimdiden başarılar diliyorum.