Sakarya şehrinin bir zamanlar profesyonel takımları vardı. Sakarya Kardenizspor ve Akyazıspor 3 Lig, Sapancaspor ise 2. Ligde oynadılar. Daha sonra küme düştüler ve bir daha Sakaryaspor’dan başka profesyonel liglerde takımımız kalmadı. Bu seneye kadar...

Hendekspor iyi bir performans ile önce gruplardan çıktı. Sonrasında ise finale doğru yürüdü. Maçlarda birçok kez geriye düşmesine rağmen pes etmedi. Uzatma anlarında geri döndü ve 3.Lig’e adını yazdırdı.

Hendekspor BAL’a başlarken çok iyi, isabetli kadro kurdu ve iyi bir Teknik direktör olan Talip Toprak’ı takımın başına getirdi. Yardımcısını da Gökhan Kaba yaptı. Hendekspor için şampiyonluk favorisi Erenlerspor’un kötü performansla erken havlu atması moralleri ve inancı da yerine getirdi. İlk rakibi son dakikada eleyip ikinciyi ise uzatmalarda yakaladı. Harika performansı ile finale çıkan Hendekspor Çiliml’iyi uzatmalarda sahadan sildi ve profesyonel liglere merhaba dedi.

Sakarya’dan bir ekibin daha profesyonel liglerde olması herkesin yararına. Bu, Sakaryaspor’un da işini kolaylaştıracak ve çok yarar sağlayacak. Şimdi sıra iyi bir kadro kurup iyi bir yapılanma ile 2 sezon içerisinde 2.Lig olmalı.

Talip toprak hamlesini doğru buluyor, devam etmesi görüşüne katılıyorum. Bu yazımın sonunda Hendekspor yönetimini, teknik isimlerini ve futbolcularını başarılarından ötürü kutluyorum. Hendekspor’a şimdiden 3.Lig’de başarılar diliyorum. Onlara olan inancımız tam!