İkinci yarıya tutuk başlayan Sakaryaspor, üst üste yaşanan puan kayıpları sonrası kan değişikliğiyle Teknik Direktörlüğe Osman Özdemir’i getirerek çıktı Üsküdar maçına. Seyircisiz maç tatsız tuzsuz yemeğe benziyordu.
Maçı izleyemeyenler dün çok bir şey kaçırmadı  zaten ama az kalsın yeşil siyahlılar çok şey kaybedecekti. İlk devre boyunca net bir pozisyon yaşanmazken tam bir orta oyunu vardı. Üsküdar takımı buradan 1 puanı alsa kar sayacak gibi çıkmıştı maça. Sakaryaspor da farksız değildi. İlk yarıda notlarım arasında kayda değer bir pozisyon bile yoktu size aktarabileceğim.
İkinci yarıya başlarken sol kanatta etkisiz kalan Buğrahan’ın yerine Hamza sahadaydı. İkinci yarının başından itibaren Sakaryaspor oyunu biraz daha rakip sahaya yıkmaya başladı. Nitekim ümitli bir başlangıçtı. Fakat pozisyon bulmakta çektiğimiz zorluk devam ediyordu. Umut Pusat biraz daha geriye gelip top almaya başlayıp oyun kurduğu dakikalarda oyun üstünlüğünü de elimize aldık.
Rakip Üsküdar maç boyunca kalecimizi zorlayacak net bir pozisyon bulamadı. Bunu artı hanemize yazabiliriz. Özellikle son dakikalara doğru Hamza’yla net bir pozisyon yakalarken vuruşunu çizgiden Üsküdar’lı oyuncu çıkardı. Hemen arkasından uzatmalarda Umut Pusat’ın şutunu eliyle çıkaran Üsküdar Kaptanı Samet ki maçın iyilerindendi, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
90+ da kazanılan hayati penaltıda topun başına geçen Abdülkadir’i özgüveni nedeniyle tebrik ederim. Sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen böylesi kritik bir anda sorumluluk alarak takımını galibiyete taşıması Sakaryaspor açısından adeta bir hayat öpücüğüydü.
Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada bu geri dönüşle tekrar lige tutunduk. Taraftarlarımızın desteğine fazlasıyla ihtiyaç duyacağımız haftalar bizi bekliyor. Bu takım ilerleyen haftalarda Osman Hoca’nın da etkisiyle daha da iyi olacaktır. Şampiyonluk yolunda artık hataya yer yok…