SATSO 18. Meslek Komitesi tarafından geçen aylarda gündeme getirilen ve inşaat sektörünü yakından ilgilendiren inşa edilen binalardaki zemin terası/zemin kat balkon sorunu, Adapazarı Belediye Meclisi’nde çözüldü. SATSO heyeti, Başkan Mutlu Işıksu’ya teşekkür etti

BAŞKAN IŞIKSU’YA ZİYARET
Konu ile ilgili olarak SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Gün, 18. Meslek Komitesi Başkanı İlker Ergül, Komite Üyesi Hakan Artul, Adapazarı Belediyesi İmar Komisyonu Üyesi SATSO 18. Meslek Komitesi Üyesi Adem Çalışkan, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’yu makamında ziyaret ederek alınan karar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

MEMNUNİYET
Söz konusu ziyarette 18. Meslek Komitesi’nden Başkan Yardımcısı Cem Gün sektör olarak bina inşaatlarında zemin kat balkon yapılamıyor olmasının hem sektör temsilcileri hem de vatandaşlar açısından sıkıntı yaratan bir konu olduğunu belirterek bu konuda Adapazarı Belediyesi Meclis Toplantısında alınan plan notu kararı ile sorunun çözülmüş olmasından dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

IŞIKSU’YA TEŞEKKÜR ETTİ
SATSO Başkan Yardımcısı Cem Gün şunları dile getirdi; “Bu konunun Adapazarı Belediye Belediye Başkanımız Sayın Mutlu Işıksu’nun gayretleri neticesinde meclis toplantısında alınan bir karar ile çözüme kavuşmasından dolayı kendilerine hem sektörüm hem SATSO Yönetimi adına teşekkür ediyorum. Konuyu takip ederek çözüme kavuşturulmasında gösterdikleri hassasiyet bizleri çok memnun etmiştir. SATSO olarak Adapazarı Belediyesi ile işbirliği ve ortak çalışmaların artarak devam etmesini temenni ediyorum.

OLUMLU BİR ADIM
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu Kasım ayı meclis toplantısında meclis üyeleri ile istişare edilerek çözüme kavuşturulan balkonsuz konutlar için plan notu uygulamasının sektör temsilcileri ile ortak çalışılarak ortaya çıkan bir konu olduğunu söyledi. Işıksu “İmar çalışmaları konusunda SATSO Başkanı Akgün Altuğ başta olmak üzere, mimarlık ve mühendislik sektör temsilcileriyle yapılan görüşmeler neticesinde sorunun çözümü için harekete geçtik. Bu sorunun çözümü ile hem Adapazarı’nda yaşayanlar hem de konut inşa edenler için bir olumlu bir adım olduğunu düşünüyoruz.

SATSO Mimarlık Mühendislik Komitesi Başkanı İlker Ergül de Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’ya gayretleri için ve çözüm odaklı çalışma anlayışı için sektör temsilcileri adına teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi