Serdivan’da henüz CHP dışında belediye başkan adayını açıklamayan diğer partiler suskunluğunu korurken, Zafer Kazan bir aydır kapı kapı dolaşıyor, seçilmesi durumunda nasıl bir belediye başkanı olacağını anlatıyor. Arabacıalanı Mahallesinde bir siteye konuk olan Başkan Adayı Zafer Kazan, yaklaşık kırk site sakini ile bir araya geldi.

“KAPILAR KALKACAK”
İlerleyen süreçte tek tek projelerini açıklayacağını belirten Zafer Kazan nasıl bir Serdivan hayal ettiğini ve bu hayali gerçekleştirmek için neler yapacağını anlattı. Serdivanlılar’ın destek vermesi halinde halkçı, eşit, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile belediyeyi yöneteceklerini ve tüm projelerini de bu temel ilkeler doğrultusunda hazırladıklarını ifade eden Başkan Adayı Kazan: “Serdivan’da her bir vatandaşımızın kendini değerli hissettiği, belediyede söz sahibi olduğu, katılımcı, dinamik bir anlayış ile örnek teşkil eden bir belediyecilik göstermek istiyorum.  Nefret dilinden uzak, bütünleştirici bir başkan olarak seçildiğim gün parti rozetimi çıkarıp, oy veren vermeyen herkesin başkanı olacağıma söz veriyorum. Ulaşılabilir olacağım ve göreve geldiğim ilk gün başkanlık odasının kapısını kaldıracağım. Her bir vatandaşımız randevu almadan, istediği an benimle görüşebilecek.” dedi.

“BELEDİYEYİ ALACAĞIZ EVE NE LAZIM?”
Dürüst ve şeffaf bir yönetim göstereceğine tekrar tekrar vurgu yapan Zafer Kazan seçildiği gün meclis üyeleri ile birlikte mal varlığını açıklayacağını ve görev süresinin bitiminde de yine aynı açıklamayı yapacağını söyledi. Tek derdinin Serdivan olduğunu anlatan Kazan; “Ekonomik krizin hepimizi zor durumda bıraktığı şu günlerde vatandaşlarımızın ekonomisine katkı sunacak sağlam, akılcı ve her kesime dokunan projeler ile yola çıkacağımızı söylüyorum ve öncelikle bana güvenmenizi istiyorum.  Sizlere göz boyayan hayali projeler vaat etmiyorum. Buradayım çünkü öncelikle sizleri dinlemek, sorunlarınızı bilmek istiyorum. Ülkenin dört bir yanından örnek belediyeler ile görüşüyoruz ve bu kapsamda birçok projenin alt yapısını oluşturduk. Ama bu toplantılarla birlikte, sizlerin sorunları doğrultusunda projelerimiz son halini alacak. Nasıl ki evimize giderken arayıp ‘bir şey lazım mı’ diye soruyorsak şimdi ben de sizlere geldim, soruyorum; Serdivan Belediyesini alacağız, evinize ne lazım?” sözleriyle Serdivan’da güçlü oldukları vurgusu ile destek istedi.

Editör: Haber Merkezi