Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun mecliste yaşanan kavgayla ilgili, "Zafer Işık, Anlayana anladığı dilden konuşmuş. Bu bir ecdat geleneğidir, elleri dert görmesin" açıklamasına İYİ Partili Serdip Dokumacı'dan sert tepki geldi.

Yaşanan olayla ilgili Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Sofuoğlu yaptığı paylaşımda, "Adamın dibiymiş. Zafer Işık, Anlayana anladığı dilden konuşmuş. Bu bir ecdat geleneğidir, elleri dert görmesin Müslüman, yeri ve zamanına göre hareket etmesini iyi bilendir. Pısırıklar, Zafer Bey Kardeşimin bu adam gibi tavrını görsün de örnek alsın İnşaAllah..." diye konuştu

Sofuoğlu'nun bu paylaşımına İYİ Parti Adapazarı eski ilçe başkanı Serdip Dokumacı'dan tepki geldi. Dokumacı, "Vekilimiz ölümden döndü,ettiğin lafa bak! Sen nasıl bir adamsın,sen nasıl bir insansın… Sen nasıl hocasın? Yazıklar olsun sana da,seni hoca diye orada tutanlara da…" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi