Saadet Partisi Sakarya Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili adayları Eyüp Yıldırım ile Ali Gürler, Trabzonlular Derneği’ni ziyaret ederek, dernek üyeleri ile şehrin sorunlarını istişare ettiler ve oy istediler.

ARTIK KİMSE İNANMIYOR
Ülkemizin çok ciddi sorunları bulunduğunu ve bu sorunları çözme durumunda olan iktidarın sürekli olarak bahanelerin ardına sığınarak mağdur rolüne büründüğünü belirten Yıldırım, “Oysa ki iktidara geldiğin zaman, başarısızlıklara bahaneler üretmek yerine, çözüm üretmek gerekir. Güncel bir örnek verecek olursak, Patates fiyatı arttığında toptancıları suçlayıp bahaneler üreteceğine 16 senedir çözüm bulmayan iktidarın, bu konulardaki samimiyetine artık kimse inanmamaktadır.” dedi

Saadet Partisi iktidarında başta FETÖ, PKK gibi terör örgütleri ile nasıl etkili bir mücadele edileceğini herkesin göreceğini ifade eden Yıldırım, asla ve asla bahaneler üretmeyeceklerini vurguladı. Yıldırım, “Vatandaş, böyle böyle sıkıntımız var dediklerinde bin çeşit bahane üreten iktidar milletvekilleri, çözüm için seçildiler. Ama beklentileri karşılama noktasında sıfırın altında kaldılar. Saadet İktidarında bu kökünden değişecek. Herkes, ülke meselelerini çözerken de Sakarya’nın en önemli sıkıntılarını giderirken de çözüm merciinin iktidar ve TBMM olduğunu hatırlayacak. Bizler bahane üretmeyeceğiz, iş yapacağız, çözüm üreteceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi