Ferizli Belediye Meclisi Ocak - 2020 ayı olağan meclis toplantısı; Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu başkanlığında, Belediye Hizmet Binası meclis toplantı salonunda yapıldı.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ilk olarak meclis üyelerinin yeni yılını kutladı. Meclis yoklamasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Ocak – 2020 ayı Belediye Meclisi toplantısında; 1 ilave gündem maddesi ile birlikte 12 madde görüşülerek karara bağlandı.

MECLİS GÜNDEMİ
Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nda; 1, 2 ve 3. maddeler İmar Komisyonu’ndan geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi. 9. Madde hukuk komisyonuna, 11. Madde ise imar komisyonuna oybirliği ile havale edildi. 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12. Maddeler oybirliği ile kabul edildi. Ali Fuat Cebesoy Vergi Dairesi Müdürlüğünün 6183 Sayılı Amme Alacakları Tahsil Usulü hakkındaki kanunun 90 ve 91. Maddeleri gereğince 2020 yılı için oluşturulacak olan Gayri Menkul Teşekkülünde görev yapmak üzere asil üye olarak Mutlu Bülbül, yedek üye olarak ise Kemal Şahintürk oybirliği ile seçildi.

Meclis toplantısında yeni dönem Denetim Komisyonu üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Yapılan gizli oylamanın ardından komisyona, Mehmet Tunç, Abdurrahman Kaşkaş, Ruhi Şenol, Zekeriya Karadeniz ve Abdullah Efiloğlu seçildi.

Maddelerin kabulünün ardından Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, alınan kararların Ferizli’ye hayırlı olmasını dileyerek hassasiyetlerinden dolayı meclis üyelerine şükranlarını sundu. Meclis toplantısı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi