İlçe Başkanı Sofu ve yönetim arkadaşları ile sabah saatlerinde Ankara  Ak Parti Genel Merkezine giderek (SKM) Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı  Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ak Partinin Türkiye ve oy kullanılan yabancı ülkeler içinde SKM Başkanlığını yapan Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Hendek heyetine yeni sistemin avantajlarını ve  ülkenin neler kazandığını anlattı.

“GELİŞİMİ HIZLANDIRACAK ADIMLAR ATILACAK”
Başkan Yavuz “ Arkadaşlar yeni Türkiye Yeni Türkiye diye sahalarda anlatıyorduk ya işte başta Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan sizler ve dahası tüm Ak Partililer bunu başardı. Neler Kazandıracak bu sistem saymakla bitmez yaşayarak daha iyi anlayacaksınız. Kısaca şunu bilin Gayri safi Milli hasıla kişi başına düşen gelirimiz 11 bin dolar civarında. Tabiri caizse ite kalka bu rakamlara ulaşıldı. Bu rakamların daha da ilerlemesi eski Türkiye’de zor değil çok zor. Zira hatırlıyorsunuz 3. Havalimanı kaç kez durdurulmaya çalışıldı. Oysa devasa Türkiye’yi sıçratacak bir proje ama sistem buna müsaade etmiyordu. Şimdi yeni Türkiye ve alanının en iyileri olan insanların Bakan yapıldığı bir dönem. Bakanlar seçim zamanları görevlerine devam edecek. Seçim süreçlerinde seçim var kardeşim imza atacak bakan bulamıyoruz gibi mevzular ortadan kalkacak. Arkadaşlar  şimdi gerek meclis gerekse Cumhurbaşkanımız ve Bakanlarımız bu gelişimi daha da hızlandıracak adımlar atarak en basitinden gayri safi milli hasılada kişi başına düşen gelir sayısı katlanarak büyüyecek.”

Sakarya vekili Yavuz Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetim arkadaşlarına geldikleri için ve temennileri için teşekkür etti.

MİNİ TOPLANTI
Başkan Sofu ve yönetimi Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ile Mecliste 1. Oylama sonrası görüştü görüşme meclis koridoru ve bahçesinde gerçekleşti. Görüşmeye Kocaeli Milletvekili  M. Akif Yılmaz da katılınca Kocaeli ve Sakarya seçim süreçlerinin konu edildiği bir mini toplantıya dönüştü.  Vekil Uncuoğlu ve Yılmazın da tanıdığı vekillerin bahçede karşılaşması sohbeti renklendirdi. İlçe Başkanı Sofu ve arkadaşları bu sohbet sırasında katılan bir çok vekile hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

Editör: Haber Merkezi