Ali İnci başkanlığında Sakarya Park’ta bir araya gelen yönetim kurulu üyelerinin bir numaralı gündeminde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Barış Pınarı Harekatı vardı. Türkiye’nin milli meselesi olan konuyla ilgili tüm yönetim kurulu üyelerinin beyanıyla harekata destek kararı alındı.
CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ
Barış Pınarı Harekatı ile ilgili konuşan Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şube Başkanı Ali İnci, “Türkiye sınırlarını teröristlerden temizlemek ve güvenli bölge oluşturmak zorundadır. Amerika istese de istemese de bunu yapacağız. Biz de bu konuda üzerimize düşeni yapmak durumundayız. Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şubesi olarak ülkemizin, ordumuzun, Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Gerekirse biz de harekata gideriz” ifadelerini kullandı.
ÖĞRENCİLERE BURS
Barış Pınarı Harekatı ile ilgili yapılan konuşmalardan sonra yeni kurulan vakfın faaliyetleri masaya yatırıldı. Vakıf binası ile ilgili girişimlerin başladığını ifade eden Başkan Ali İnci, yakın zamanda Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şubesi’nin hizmet binası olabileceğini ifade etti. Öğrencilere verilmesi planlanan bursla ilgili de önümüzdeki ay başında toplam rakamın açıklanacağı belirtildi.
Yönetim kurulu toplantısı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. Toplu fotoğraf çekiminde harekattaki Mehmetçiklere destek olmak için Yeni Dünya Vakfı Sakarya Şube Başkanı Ali İnci ve tüm yönetim kurulu üyeleri asker selamı verdi.

Editör: Haber Merkezi