Ziyaretlerine İŞKUR ile başlayan Vali Ahmet Hamdi Nayir, İl Müdürü Tekin Kaya’dan bilgiler aldıktan sonra birimlerde incelemelerde bulundu. Kurum çalışanlarına kolaylıklar dileyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, İş Danışmanları ile görüşmede olan vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.
Buradan SGK İl Müdürlüğüne geçen Vali Ahmet Hamdi Nayir, İl Müdürü Erhan Çavuş ve birim müdürleri ile bir araya gelerek çalışmalara dair brifing aldı. Kurumdaki birimleri gezerek personeller ve işlem için bekleyen vatandaşlarla sohbet eden Vali Ahmet Hamdi Nayir,  ziyaret anısına da İl Müdürlüğü bahçesinde kendisi adına bir de fidan dikti.
Daha sonra Orman Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayir, Bölge Müdürü Okan Kurşun’dan ormanların bakımı, ağaçlandırma çalışmaları, yürütülen faaliyetler, gerçekleştirilen yatırımlar, odun dışı ürün ve hizmetler ile 2019 yılında gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında bilgiler aldı.
Kurum müdürleri Vali Nayir’in ziyaretlerinden onur duyduklarını ifade ederken, Vali Nayir de teşkilat mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi