Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) Başkanı Zeki Aydıntepe, Basın İlan Kurumu Sakarya Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, SGB Başkanvekili Müjdat Çetin ve Bizim Sakarya Gazetesi Kurucusu Adnan Yüksel ile birlikte Vali Çetin Oktay Kaldırım’ı ziyarette bulundu.

BASININ KATKISI
Sakarya basını hakkında Vali Kaldırım’ı bilgilendiren Başkan Aydıntepe, “Basın olarak şehrimizi kalkındıracak, istihdama katkı sağlayacak çevreci her türlü yatırımcının yanındayız. Sakarya nehri, gölü, denizi, ovaları, yaylaları ve tarımsal ürünleri yanında sürekli gelişen turizm ve sanayisi ile güzel bir şehir olma yolunda ilerliyor. Sizlerin de bu konuda katkınız oldukça büyük” dedi.

DOĞRU DESTEK
Vali Kaldırım, bir şehrin ilerlemesinde yerel basının da önemli rol oynadığını belirterek, “Yerel basın bir şehrin sesi olarak her zaman güçlü olmalıdır. Sakarya basını da tüm kuruluşlarıyla gayet güzel. Sakarya önü çok açık ve sürekli gelişebilen potansiyeli çok fazla bir il. Biz de şehrin erkleriyle birlikte tarım, sanayi ve turizmi birlikte büyütmeyi hedefledik. Bu konuda sürekli çalışıyoruz. Artan OSB’lere talep çok fazla. Özellikle Ar-Ge, tasarım, inovasyon, yazılım, biyoteknoloji gibi çevre dostu yeni nesil alanlarda Sakarya’yı üs haline getirerek sanayi, sağlık, tarım, turizm gibi bütün sektörleri doğru bir şekilde desteklemek istiyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi