Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Kaymakam Orhan Burhan, HİZMET-İŞ Sakarya Şube Başkanı Mesut Gökdemir, 2. OSB Mütevelli Heyeti Başkanı Şükrü Bodur, Başkan Yardımcıları, Sinan Baylan, Ahmet Kavakçı, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan da, Vali Balkanluoğlu’nu karşıladı.
Vali Balkanlıoğlu, ilk olarak Hendek Belediyesi Beyaz Masa birimini ziyaret ederek bilgi alıp vatandaşlarla görüştü. Daha sonra başkanlık makamına geçen Vali Balkanlıoğlu, Başkan İrfan Püsküllü’den yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.
Büyükşehir yasası ile hizmet alanının genişleyerek 16 mahalleden 91 mahalleye çıktığını ifade eden Başkan İrfan Püsküllü, ilçede yapılan teknik, sosyal, kültürel ve sportif çalışmalar hakkında genel bilgi vererek “Geçen yıl yoğun bir sezon geçirerek, büyük bir kısmı uzak mahalleler olma üzere 40 bin ton asfalt atarak 50 kilometre yol yaptık. Bu yıl da büyük bir kısmı merkez mahaller olmak üzere 33 bin ton asfalt çalışmamız devam ediyor” dedi.
Sosyal Projeler ile ilgili de bilgiler veren Başkan Püsküllü’ye, teşekkür eden Vali Balkanlıoğlu, çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi