ÖNEMLİ MESAJLAR

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ‘İstihdam Seferberliği’ ile alakalı program düzenlendi. SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’un ev sahipliğindeki toplantıtya katılan Vali Hüseyin Avni Coş, iş dünyasına önemli mesajlar verdi.

DIŞARDAN MÜDAHALE

İş-Kur İl Müdürü Tekin Kaya, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Erhan Çavuş ve SATSO üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Vali Coş, 15 Temmuz darbe girişimi ve terörle Türkiye’ye zarar veremeyeceğini anlayan dış güçlerin, ekonomiye dışarıdan müdahale etmeye çalıştığını söyledi.

‘ÇOK ÇALIŞMAK LAZIM’

Bu dönemde üretim ve istihdam konusunun ön plana çıktığını aktaran Vali Hüseyin Avni Coş, “Hepimizin dikkat etmesi gereken konu, üretimi arttırmak. Üretim demek, refah, gelir, servet ve zenginlik demek. Bunlara kavuşabilmemiz için çok çalışmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

BİRER İŞÇİ İSTİHDAMI

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ekonomide milli seferberlik programı için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade ederek, tüm üyelerden en az birer işçi istihdam ederek kampanyaya destek olmalarını istedi.

Editör: Haber Merkezi