Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Erenler’de Süt54 satış ofisinin açılışında konuştu. Süt54’lerin üreticiyle tüketiciyi buluşturan merkezler olduğuna dikkat çeken Başkan Ekrem Yüce, SÜT54’lerin sektörle rekabet etmek için değil, sektörün gelişimini ve yeni pazarlarla buluşmasını sağlamak için hayata geçirilen bir proje olduğunu vurguladı. Açılış programında Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, birlik başkanları, bürokratlar ve vatandaşlar yer aldı. Başkan Yüce açılış sonrası katılımcılara hastalıktan ari süt ikram etti.

----


BAŞKAN YÜCE’YE HİZMET TEŞEKKÜRÜ
Sakarya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hakan Candemir, “Ülkemizin birçok ilinde bu tür faaliyet uzun zamandır var. Başkanımız Ekrem Yüce ile birlikte Sakarya’mızda artık o iller arasına girdi. Bu konuda Başkanımız Ekrem Yüce’ye teşekkürlerimi ifade ederim.
HAYIRLI OLSUN
Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya’da ihtiyaç duyulan, talep edilen her noktada Süt Evlerimizin açılışlarını gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Erenler ilçemizde yeni bir Süt54 satış ofisinin açılışını gerçekleştirdik. Süt evlerimizin milletimize, şehrimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

----


ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE
Süt54 satış ofislerinin üretici ile tüketiciyi buluşturan bir merkez olduğunun altını çizen Başkan Ekrem Yüce, “Süt evlerimiz hiçbir şekilde üreticilerimizle rekabet için hayata geçirilmemiştir. Tam tersi üreticimize destek için hayata geçirdiğimiz bir projedir. Bizler aracıyız. Üreticimizin ürünlerini vatandaşlarımıza en hijyenik, en sağlıklı ve en iyi şartlarda ulaştırmanın aracılığını yapıyoruz. Hem vatandaşlarımıza ulaştırıyor, hem de sektöre katkılar sunuyoruz. Hamdolsun vatandaşlarımızın teveccühü de motivasyonumuzu arttırıyor. Destek sunan, katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
HAYIRLI OLSUN
Yunus Tever, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür eder,  yeni yapılan Erenler Süt54 satış ofisinin hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Editör: Haber Merkezi