ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Özel Halk Otobüsü esnafı ile bir araya geldi. AKOM’da geçekleştirilen toplantıya Genel Sekreter İbrahim Pehlivan, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Ali Oktar, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Otobüsçüler ve Servisçiler Derneği Başkanı Cevat Demir, Özel Halk Otobüsü Derneği Başkanı Güray Er ve Özel Halk Otobüsü esnafı yer aldı.

DÜZENLEME TALEBİ
Sakarya Otobüsçüler ve Servisçiler Derneği Başkanı Cevat Demir, “Bugün SESOB Başkanımız ve ilçelerimizdeki esnaf temsilcilerimizle bir araya gelerek Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nu ziyaret ettik. Kendisiyle daha önce de konuyla ilgili görüşmüştük. Taleplerimizi dile getirmiştik. Ancak istediğimiz fiyat düzenlemelerini şu an itibariyle hayata geçirebilmiş değiliz. Esnafımızın mağdur edilmesini asla istemiyoruz. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımızdan gereken düzenlemelerin yapılması konusunda yardımcı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ
SESOB Başkanı Hasan Alişan, “Amacımız yaptığımız işlerle vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak. Ulaşım esnafımız bugüne kadar birçok fedakârlık yaptı. Bu fedakârlığın karşılığının Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu tarafından verilmesini istiyoruz. Biz her zaman ifade ediyoruz, ne vatandaşımızın mağdur olmasını istiyoruz ne de esnafımızın. Esnaf gereken fiyat düzenlemesi için uzun zamandır beklemede. Bu konuda Büyükşehir Belediyemizin gereken adımları atmasını talep ediyoruz. Uzlaşı ve anlayış içerisinde bu görüşmeleri nihayete erdirmek istiyoruz. Yakın ilgisinden dolayı başkanımıza Özel Halk Otobüsü esnafı adına teşekkürlerimizi sunuyorum” diye belirtti.

DEĞERLENDİRECEĞİZ
Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimize ulaşım hizmeti sunan Özel Halk Otobüsü esnafımız ile bir araya geldik. Esnafımızın uzun zamandır fiyatlarda düzenleme yapılmasına dair bir talebi vardı. Ulaşım Dairesi Başkanlığımız ve Dernek Başkanlarımızın da katıldığı toplantıda esnafımızın talebini değerlendirdik. Bizler bir çalışma yaparken çok farklı boyutları göz önüne bulundurmak zorundayız. Tabi ki esnafımızın mağdur olmasını istemeyiz. Ancak vatandaşımızı da sıkıntıya sokacak bir yaklaşım içerisinde olmamız söz konusu olamaz. Ulaşım esnafımızdan gelen talepleri değerlendirip buna göre bir yol haritası belirleyeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi