Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Karapürçek’te Teketaban-Hocaköy arasında tamamlanan asfalt çalışmalarının ardından bölgeyi ziyaret etti. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Atilla Turan’dan bilgiler alan Başkan Yüce, Teketaban Mahalle Muhtarı Dursun Çetin’e ve vatandaşlara çalışmaların hayırlı olmasını diledi. Bölgede halkıyla görüşen Başkan Yüce’ye yapılan çalışmalardan duyulan memnuniyet dile getirildi.

“İÇME SUYU ALTYAPISI UZUN YILLAR GARANTİ ALTINDA”

Teketaban bölgesinde yaklaşık 1,2 kilometrelik güzergahta tamamlanan çalışmaların hayırlı olmasını temenni ederek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Bölgeden gelen talepler doğrultusunda hazırlıklarımızı başlatmıştık. İlk olarak güzergahı sağlam altyapıyla buluşturduk. 900 metre yağmursuyu, bin 600 metre içme suyu hattı inşa ettik. Yağmursuyu ve içme suyu altyapısını uzun yıllar garanti altına alacak çalışmalarımızın yanı sıra kaldırımlarımızı da yeniledik. Şimdi de hamdolsun tamamlanan asfalt işlemlerimizi tamamladık. Gerçekleştireceğimiz çizgi çalışmalarıyla da yolumuza son halini vermiş olacağız. Hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

ERENLER’İN KIRSALINA ÖNEMLİ DOKUNUŞ

Yüce, sonrasında Erenler’in kırsal bölgelerindeki en büyük mahalleleri Epçeller, Bekirpaşa ve Kozluk’u bağlayan Söğüt Caddesi’nde yapılan asfalt ve düzenleme çalışmalarını inceledi. Ekiplerden yapılan çalışmayla ilgili bilgi alan Yüce, ”Şehrin merkezi noktalarının yanı sıra, kırsala giden ulaşım ağına da önemli dokunuşlar yapıyoruz. Bu sayade, şehrimizin dört bir yanına ulaşım grup yollarının kullanılabilirliği sayesinde kolaylaştı. Erenler ilçemizin en büyük mahallelerinden olan Epçeller, Bekirpaşa ve Kozluk’u birbirine bağlayan grup yolu Söğüt Caddesi’nde kaldırım ve altyapıyı yeniledik. Afalt işlemlerine başladık ve toplamda 2 bin 700 ton asfalt dökeceğiz. Bu alanda anda son rötuşlar yapılıyor, tamamladığımızda bölge bölge devam edeceğiz inşallah. Durmak yok, yola devam, hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi