Adapazarı Donatım Park’ta hizmete giren Uçak Kıraathanesi’nde ilk toplantıyı Sakarya Ahde Vefa Grubu yaptı. Grup Üyesi Mükerrem Koç’un ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya; Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş, SGK Sakarya İl Müdürü Erhan Çavuş, İŞKUR Sakarya İl Müdürü Tekin Kaya, Sakarya İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Aziz Öğütlü, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Fikret Halis, Genel Cerrahi Uzmanı Prof.Dr. Fehmi Çelebi, Sakarya Ticaret İl Müdürü Emre Atmaca, Sakarya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Akçay, Denetimli Serbestlik İl Müdürü Kenan Porgalı, TEİAŞ 5’nci Bölge Müdürü Yüksel Yavuz ve grup üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Sakarya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Aziz Öğütlü, yeni sağlık yatırımları, koronovirüs ile mücadelede gelinen son durum, maske, mesafe ve hijyen tedbirlerinin önemi konularında bilgiler verdi. Daha sonra konuşan Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Prof.Dr. Fehmi Çelebi’de ilimizdeki aşılanmadaki son durum, aşılanmanın önemi ve mavi kategori hedefi üzerine sunum yaptı.

Aşılanmadaki hedef için mücadeleye tam destek vermeye devam edeceklerini belirten Ahde Vefa Grubu Başkanı İmdat Taşkın, “İlimizdeki koronavirüs vakalarının arttığını biliyoruz ve bu konuda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini her fırsatta dile getiriyoruz. İşyerlerimizde, çevremizde ve ilimizde aşılanmanın teşviki için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Son iki yıldır sağlıkçılarımızın ve sağlığımızın değerini çok iyi anladık. Sağlıkçılarımızın canı pahasına verdiği mücadeleye şahit oluyoruz. Daha sağlıklı günlere hep birlikte ulaşmak için, mavi hedefine destek olmayı sürdüreceğiz. Bu vesile ile buluşmamıza katılarak bizlere değerli bilgiler veren konuklarımıza ve grup üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi