HAYIRLI OLSUN
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez, Başkan Yardımcıları Oktay Topaloğlu, İsa Aydoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Çelik, Yusuf Çokal, Şakir Ahmet Terzioğlu ve Şube Genel Sekreteri Ferhat Ateş ile birlikte Adapazarı ilçesine yeni atanan Kaymakam Yusuf Ziya Çelikkaya ile Erenler Kaymakamı Salih Karabulut’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

TEŞEKKÜR ETTİ
TÜMSİAD Başkanı Ahmet Ölmez, iş dünyası olarak birlik beraberlik içinde ülkemizin geleceği için daha fazla istihdam ve üretmenin gayreti içerisinde olacaklarını belirtti. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya ise, TÜMSİAD’ın iş dünyasında önemli bir misyonu üstlendiğini ifade ederek, Şube Başkanı Ahmet Ölmez ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

İŞBİRLİĞİ MESAJI
Ardından ikinci ziyaretini Erenler Kaymakamı Salih Karabulut’a gerçekleştiren TÜMSİAD yönetimi, burada Bölge ve ekonomi üzerine kısa değerlendirmelerde bulundu. Başkan Ölmez her zaman istişare yapmaya ve birlikte hareket etmeye hazır olduklarını ifade ederek, “Sorunların çözümü için işbirliğine hazırız” dedi. Erenler Kaymakamı Salih Karabulut ise TÜMSİAD yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

PROJE ANLATTILAR
TÜMSİAD) Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez ve yönetim kurulu üyeleri ayrıca, Samsung - Siemens Telemarket Şirketler Grubu Sahibi Behlül Bayrak ile SakaryaRehberim.com Sahibi Tamer Uzun’u iş yerlerinde ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. TÜMSİAD Yönetim Kurulu, yapılan ziyaretlerde iş adamlarının sorunlarını ve beklentilerini dinlerken, projelerini de iş adamlarına anlattılar.

Editör: Haber Merkezi