TÜMSİAD Şube Başkanı Ahmet Ölmez ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Cihat Koç ve Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’ı ziyaret etti

İLK ZİYARET KAYMAKAM KOÇ’A
TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez Başkan Yardımcıları Nihat Baltaoğlu, Ali Çilingir, Yusuf Çokal, Genel Sekreter Ferhat Ateş, Yönetim Kurulu üyeleri Nusret Sarı, Necmi Güngör, Resul Erkan, Behlül Bayrak, İmdat Taşkın ve Genç Tümsiad Başkanı Cihan Okur, ilçe Kaymakamı Cihat Koç’u makamında ziyaret ettiler. TÜMSİAD başkanı Ahmet Ölmez ve yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıtarak, Kaymakam Koç’a İlçeyi tanımak ve TÜMSİAD’ın tanınmasını sağlamak, teşkilat yapısını güçlendirmenin yanı sırra İlçedeki yatırım fırsatlarını değerlendirmek istediklerini ifade ettiler.
Kaymakam Koç misafirlerine önce çay ikramında bulundu ve ardından İlçenin tarihi mekanlarını gezdirdi. İlk olarak tarihi hamamı, 700 yıllık Çınar ağacını, 500 yıllık Yunuspaşa Camiini, Hattat Saim Özel’in konağını ve diğer tarihi konakları gezdirip ilçe hakkında bilgiler veren Kaymakam Koç misafirlerine Şehit Mehmet Nuri Kocabıyık meydanında ikramlarda bulundu.
TÜMSİAD’ın değerli üyelerini ilçemizde ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Kaymakam Koç,’’ Bundan sonra Taraklı için TÜMSİAD ile güzel projelere imza atacağımızı düşünüyorum ‘’Dedi.
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez ve yönetim kurulu üyeleri ardından Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özkaraman, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Şube Başkanı Ahmet Ölmez ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
TÜMSİAD Şube Başkanı Ahmet Ölmez, Kaymakam Koç ve Başkan Özkaraman’a günün anısına binaen özel hazırlatılan tablo hediye etti. Başkan Özkaraman da kendilerine Taraklı fotoğrafının yer aldığı tablo hediye etti.
Kaymakam Cihat Koç ve Başkan Tacettin Özkaraman’ın ziyaretinin ardından Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez ve yönetim kurulu toplantılarını gerçekleştirmek üzere Taraklı Park Et lokantasına geçtiler. Toplantının ardından meşhur kuru fasulye ve irmik tatlısını tadan TÜMSİAD heyeti akşam saatlerinde ilçeden ayrıldılar.

Editör: Haber Merkezi