Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciliği görevine gelen Adnan Dizer ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Öztürk ve Başkan Yardımcısı Kıratlıya ziyarette bulunarak vakıf çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

GENÇLİĞİN YARINLARI
TÜGVA’nın 81 ilde teşkilatlanmasını tamamlandığını belirten İl Temsilcisi Adnan Dizer; “Gençliğimizin sosyal, kültürel, zihinsel ve manevi gelişimleri bizler açısından büyük önem arz etmektedir. Sakarya gençliğinin yarınları bugünden inşa etmesini sağlamak amacıyla çalışmalarımıza şevkle ve hızla devam etmekteyiz. Bu sebeple Belediye başkanlarımızı ziyaret ediyor ve çalışmalarımız konusunda bilgiler veriyor, bizlere vermiş oldukları desteklerin artarak devam etmesini bekliyoruz” dedi.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
 TÜGVA’nın gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Başkan Öztürk; “TÜGVA her zaman gönlümüzde, aklımızda ve çalışma alanımızda yer alan bir vakıftır. Yeni dönemde de desteklerimizi arttırarak sürdürmeye devam edeceğiz. Bu noktada gençlik için elimizden gelenin fazlasını ortaya koyacağımızdan şüpheniz olmasın. Gerek Sakarya bazında, gerekse Erenler bazında her mecrada TÜGVA’nın yanında yer almaya devam ettik ve edeceğiz” dedi.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ
Sakarya ve Erenler hakkında bilgi alışverişinde bulunan heyet daha sonra Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı’yı da ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Yeni dönem Sakarya İl Yönetimine başarılar dileyen Kıratlı, gençlik çalışmalarına desteklerinin süreceklerini kaydetti.

Editör: Haber Merkezi