“ENGEBELİ ARAZİNİN DÜZ İNSANLARIYIZ’
Aynı zamanda; MÜSİAD Sakarya Şubesi Üye ilişkileri Komisyon Üyesi, Tok İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan ve Sakarya Gümüşhane Bayburtlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Adem Tok, genel kurul sonrası yaptığı açıklamasında; görev alan tüm arkadaşlarımı tebrik ve teşekkür ettiğini belirterek; “Yeni dernek binamızda, yeni görevimize başlamamızın bize verdiği tatlı heyecanını yaşamaktayız. Biz ‘engebeli arazinin düz insanlarıyız’ Biz bu şehirde ekmek yiyoruz ve burada kazanıyoruz. Yarımız Sakarya diğer yanımız memleketlerimiz. Tüm hemşerilerimizi Sakarya’ya da sahip çıkarak, Sakarya Gümüşhane ve Bayburtluları Dernek çatısı altında toplayacağız. Derneğimiz yeni hizmet binası tüm hemşerilerimize ve şehrimize hayırlı olsun. Ülkemizin bir mozaiği olan Sakarya’mızda faaliyetlerimiz ve etkinliklerimizle kaynaşma ve dayanışmayı ön planda tutarak, yaşadığımız bu güzel şehrimize de katma değer sağlamayı hedefimiz sürmektedir. Her birimizin ailesiyle, işi ile okulu ile yaşadığımız Sakarya’daki Tüm Gümüşhaneli ve Bayburtlu hemşerilerimizi Serdivan ilçemizdeki derneğimizin yeni hizmet binasına bekliyoruz. Biz Sakarya Gümüşhane Bayburtlular Derneği olarak, Sakarya’ya en iyi hizmetleri yapacağımıza inancımız tamdır. Gençlik Kollarımız ve Ana Kadememiz olarak, her zaman tüm hemşerilerimizin yanındayız” diye konuştu.

İŞTE SAKARYA GÜMÜŞHANE BAYBURTLULAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
Adem Tok Başkanlığı’ndaki Sakarya Gümüşhane Bayburtlular Derneği’nin Yönetim Kurulu Üyeleri; “Erhan Yaşar, Servet Türkmen, Mehmet Çakmak, Mehmet Akbal, Ali Akdeniz, Hasan Şatır, Tayfun Çak, Yaşar Saltık, Tebliğ Yeğenoğlu, Sefa Melemez ve Hasan Çimen”den oluştu.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise; “Alperen Kocagöz, Köksal Saltık, Celallettin Kaya, Haydar Kara, Yusuf Demir, Alim Gül, Veysel Boz, Bayram Demirci, Bülent Türkmen, Yaşar Köksal Şahin, Ömer Dündar ve Yılmaz Pir”den oluştu.

Denetim Kurulu Asil Üyeleri; “İsmet Narin, Uğur Yılmaz, Abdullah Saltık, Enes Kara, Yusuf Tok ve Yasin Tok”tan oluşurken, Denetim Kurulu Yedek Üyeleri ise; “Cemal Erdoğan, Halit San, Mevlüt Gedik, Mustafa Saltık, Selcan Saltık ve Şinasi Tok”tan oluştu.

Editör: Haber Merkezi