TOGG, 29 Ekim’de düzenlediği etkinlikte yeni C-SUV otomobilini seri üretim bandından indirdi. Fakat üzerinden yalnızca iki gün geçmişken bir iddia ile sosyal medyada gündem oldu. 

Sosyal medyada paylaşılan TOGG modelli bir taksi fotoğrafı, çeşitli yalanlarda servis edilmeye başladı. İtalya'dan getirilen bir spor arazi aracının (SUV) TOGG taksi olarak Sakarya’nın Kocaali ilçesindeki Merkez Taksi Durağı'nda hizmet verdiği iddia edildi. Bu paylaşımların üzerine gerçek ortaya çıktı. 

Togg taksi olarak paylaşılan görselin ilk olarak 2019 yılında bir Facebook grubunda paylaşıldığı ortaya çıktı. Togg’un yeni modelini duyurmasından sonra Kocaali’ndeki bir taksi durağı fotoğraf üzerinde montaj yaparak “SÜVARİ” isimli bu modelin aşağıdaki görselini paylaştı.Togg taksi olarak paylaşılan görselin ilk olarak 2019 yılında bir Facebook grubunda paylaşıldığı ortaya çıktı. Togg’un yeni modelini duyurmasından sonra Kocaali’ndeki bir taksi durağı fotoğraf üzerinde montaj yaparak “SÜVARİ” isimli bu modelin aşağıdaki görselini paylaştı.

Gerçekte bu isimde bir model veya satışa çıkmış herhangi bir Togg marka otomobil bulunmuyor. Ayrıca kullanılan plaka da aynı durağa ait Fiat Doblo bir taksiye ait. Yani İtalya'dan getirildiği ve de Togg'un başka bir markanın aracını kopyaladığına yönelik iddialarda gerçeği yansıtmıyor.

Editör: Haber Merkezi