TKGD icra kurulunun tam katılımı ile yapılan toplantıda derneğin faaliyet ve projeleri ele alındı. 7 ana başlık altında yoğun bir gündemin yer aldığı toplantı sonrasında derneğe katkı sunan Sakarya Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Erdal Erdem, eşi Meral Erdem ve Demokrat Parti Sakarya İl Başkanı İsmail Ergül, Demokrat Parti Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Avcı ağırlandı.

ERDEM VE ERGÜL’DEN ZİYARETLER

Sakarya Muhtarlar Federasyonu Erdal Erdem ve DP Sakarya İl Başkanı İsmail Ergül konuşmalarında kadının toplumda hukuksal boyuttaki haklarının farkındalığında olmaları ve haklarını kullanan vatandaşlar olarak toplumda hak ettikleri yerde olmaları gerektiğini, TKGD’nin de bu anlamda kadınlara yol gösterici rehber olma çabalarını, gayretlerini takdir ettiklerini ifade ettiler. Doğru olan işlerin ve sizlerin yanınızda olmak sosyal sorumluluğunuzdur, her zaman yanınızdayız dediler.

TKGD Başkanı Hülya Lüleci, “eğitimli kadın eşittir eğitimli toplum” diyerek yıla çıktıklarını ifade ederek misafirlere derneğin çalışmalarından bahsetti. Devlet ile millet arasında köprü olmak gibi önemli bir makamda hizmet veren muhtarlarımızın ve geçmişte ülkede bir çok önemli hizmete imza atmış köklü bir misyon partisinin yanımızda olması bize ivme katıyor, çalışma azmimizi gayretimizi kamçılıyor. Bı anlamda yanımızda olmamız çok kıymetli dedi. Derneğin kurulduğu günden bugüne hem Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Erdal Erdem’in, hem de DP İl Başkanı İsmail Ergül’ün desteklerini hiçbir zaman esirgemediklerini belirterek; “Her daim yanımızda olan iki başkanımıza da TKGD adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi