Yemekte TKGD adına Başkan Hülya Lüleci, Başkan Vekili Nebiye Güner Gezgin, geçmiş dönem başkan vekili Hüseyin Balta, Başkan Yardımcısı Günay Yazıcıoğlu, Sayman Ece Özçelik konuklarını kapıda karşılayıp örnek ev sahipliği sergiledi. Toplumsal Dayanışma ve Kadın Gelişim Derneği Başkanı Hülya Lüleci ve yönetim kurulu üyeleri, gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Dernek Başkanı Lüleci basın mensuplarının çok önemli bir görevi yürüttüklerini belirterek, davete katılan tüm gazetecileri teşekkür etti.

Davete katılan Sakarya Gazeteciler birliği (SGB) Başkanı ve Yeni Sakarya Gazetesi Genel Müdürü Zeki Aydıntepe, davet nedeniyle Başkan Lüleci ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

SÜRPRİZ KUTLAMA
Öte yandan TKGD Başkanı Hülya Lüleci ve Başkan Vekili Nebiye Güner Gezgin gazetemiz Genel Müdürü Zeki Aydıntepe’ye doğum günü münasebetiyle sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Lüleci ve Gezgin doğum gününü pastayla kutladıkları Aydıntepe’ye iyi dileklerini iletti. Genel Müdür Aydıntepe ise “Adapazarı’nın bacı beyi Hülya Lüleci ve Nebiye Güner Gezgin’e bizzat gelerek doğum günümü kutlamaları nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi