Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinin yer aldığı ziyarette Başkan Ekrem Yüce, destekleri dolayısıyla teşekkür ederek, yeni dönemin tüm Sakarya için hayırlı olmasını temenni etti.

DESTEK TEŞEKKÜRÜ
Hayırlı olsun temennileri ve başarı dilekleri için tüm misafirlerine teşekkür eden ve millete hizmet yolunda birlikte yürüyüşlerinin süreceğini ifade eden Başkan Ekrem Yüce, 31 Mart seçimlerinde gösterdikleri destek dolayısıyla tüm Geyve’ye selamlarını iletti. Yüce, “4 ay seçim çalışmaları gerçekleştirdik ve hamdolsun 31 Mart’ta başarıyı göğüsledik. Bu süreçte yanımızda olan tüm Geyveli hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. İnşallah şehrimize hizmet için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi arttırsın, kardeşliğimizi pekiştirsin” dedi.

PROJELER İÇİN YOĞUN TEMPO
Başkan Yüce, Sakarya’da yeni dönemde sadece hizmetlerin konuşulacağını dile getirerek sözlerini şu şekilde tamamladı: “Biz yola çıkarken de ifade ettik; tek derdimiz ve düşüncemiz hemşerilerimize hizmet olacak. Bu doğrultuda mazbatamızı aldığımız günden bu yana yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. İlk projemiz için de Nisan meclisinde adımımızı attık. İnşallah devamı da gelecek ve şehrimizle müjdesini paylaştığımız projeleri tek tek hayata geçireceğiz. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri muvaffak eylesin. Allah çalışmalarınızı kolaylaştırsın.”

Editör: Haber Merkezi