1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında faaliyetlerini sürdüren Yeşilay Sakarya Şubesi, ziyarette bulundukları Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Dişli’nin makamında gerçekleşen ziyarette, Yeşilay’ın Sakarya Şube Başkanı Fatih Kıcır, cemiyetin işleyiş yapısı ve gelecek de yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

YEDAM (YEŞİLAY DANIŞMA MERKEZİ)

Geçmiş yıllara göre madde bağımlılığı konusundaki artışa dikkat çeken Kırcıl, yakın gelecekte kurmayı planladıkları Yeşilay Danışma Merkezi adlı projeyle bu sorunların kalıcı bir şekilde önüne geçmeyi hedeflediklerini belirtti. Son zamanlarda çağın hastalığı olan Teknoloji çılgınlığına da değinen Kırcıl, “Yeşilay olarak hedef kitlemizin çoğunluğunu gençler oluşturuyor ve son zamanlarda yalnızca madde bağımlılığı konusunda değil, aynı zamanda teknoloji bağımlılığına karşı da mücadele ediyoruz” dedi.

YENİ KATILIMLARIN ÖNÜNE GEÇİLMESİ GEREKİYOR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dişli ise, meselenin önleyici tarafına vurgu yaparak “Özellikle genç kardeşlerimizin bilinçlendirilmesi noktasında sadece sizlere değil, hepimize önemli görevler düşüyor. Bu anlamda sürdürülebilir çok yönlü çalışmalarla yeni katılımların önüne geçilmesi gerekiyor” şeklinde konuştu. Gerçekleşen ziyarette Yeşilay’a yapmış olduğu katkılardan dolayı Başkan Dişli’ye bir de plaket takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi