Ankara Caddesi’nde gerçekleşen ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği erken bayram kutlamasında Kaymakam Cihat Koç ve Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Başkan yardımcısı Alaattin Koç, Belediye Meclisi üyeleri, İlçe Emniyet Amiri Kemal Özdil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz,AK Parti İlçe Başkanı Erdal Özen,CHP  İlçe Başkanı Kadir Güneş ve daire müdürleri çocukları yalnız bırakmadı.

BAYRAMLARINI DOLU DOLU KUTLADILAR
Gün boyunca devam eden şenliklerde çocuklar çeşitli yarışmalara katıldılar. Çocukları eğlendirmek ve stres atmalarını sağlamak için gerçekleştirilen etkinliklerde
Çuvalla zıplama, halat çekme ve balon patlatma yarışmaları düzenlendi. Yarışmaların yanı sıra palyaçolar ve yüz boyama etkinlikleriyle çocuklar günün tadını çıkardı. Organizasyonlarda çocuklara pamuk şeker, macun ve mısır ikram edildi.

AİLELER ORGANİZASYONA TAM NOT VERDİ
Etkinliklere katılan aileler kendilerine ev sahipliği yapan, çocuklarının ve kendilerinin keyifli dakikalar geçirmelerine olanak sağlayan Taraklı Kaymakamlığı ve Taraklı Belediyesi’ne teşekkür etti. Vatandaşlar duygularını “Tam anlamıyla dört dörtlük bir program gerçekleştirildi. Çocuklarımızın ve bütün ihtiyaçlarımız düşünülmüş. Çocuklarımız hem eğlendiler, hem de yarışmalara katılarak kendilerine olan güvenlerini tazelediler. Gerçekten çok güzel bir etkinlik oldu, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” sözleriyle ifade ettiler.

‘HERŞEY GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZ İÇİN’
Etkinliklerde konuşan Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, çocukların bayramını kutladı. Geleceğin teminatı çocukları önemsediklerini aktaran Başkan Özkaraman, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında şenliklerin düzenlenmesinde katkı sağlayan sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Her şey çocuklarımız ve geleceğimiz için” dedi.
Taraklı Kaymakamı Cihat Koç da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak şenliklerin Taraklı’da geleneksel hale gelmesini dilediğini söyledi. Çocuklar gün boyunca keyifli anlar geçirdi.

Editör: Haber Merkezi