Pamukova İlçesi Yenice Mahallesinde ülkenin dört bir yanında şubesi bulunan ünlü bir market zincirine alışveriş yapmak için giren Bilecik ilinde Diyanette görevli bir imam iddialara göre bir süre markette raflardaki ürünleri inceledikten sonra raflara ürünleri yerleştiren 22 yaşlarındaki kıza elle tacizde bulundu.

Önce ne olduğunu anlamayan market çalışanı kız, daha sonra imamın elle tacizini devam ettirmesi sonucunda bağırarak tepki gösterdi.

Marketteki müşterilerin ve çalışanların tepkileri üzerine market dışına çıkan imamı çevreden gelen vatandaşlar darp etmeye başladı. Aldığı yumruk ve tekme darbelerinden kaçarak kurtulan imam, Pamukova çarşı merkezinde vatandaşlar ve genç kızın nişanlısı tarafından yakalandı.

Burada da darp edilen imamı, öfkeli kalabalığın elinden polis ekipleri kurtardı.

MÜFETTİŞ GÖNDERİLDİ

Tacizci imam polis otosu ile Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili yaptığı çalışmalar sonucu marketin güvenlik kamera kayıtlarını alarak, olay saatinde imamın market çalışanı kızı market içinde art arda taciz ettiğini belirledi.

Yaşanan olayın kısa sürede Bilecik'e ulaşmasının ardından Bilecik Osmaneli Kaymakamlığı tarafından taciz iddiaları ile suçlanan o imam açığa alındı. Edinilen bilgilere göre Bilecik Valiliği İl Müftülüğü o imam hakkında da jet hızında idari soruşturma başlattı.

Yaşanan olayın Ankara'da da duyulması üzerine Diyanet'in bu olaydan son derece rahatsız olduğu ve Ankara'dan olay ile ilgili müfettişlerin gönderildiği öğrenildi. 

Editör: Haber Merkezi