Adapazarı Yerel Kültür Derneği kahvaltı programında konuşan Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman STK’larımızın yanında olduk. Yerel Kültür Derneğimizle de çok güzel projelere imza attık. Eminim ki bu kardeşlik ortamı artarak devam edecek. Dernek başkanımıza çalışamlarında kolaylıklar diliyorum ” dedi.

Yerel Kültür Derneği hizmert çadırırında ggerçekleştirilen kahvaltı prgramında Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Yerel Kültür Derneği Başkanı Necmettin Kırık ve dernek üyeleri yer aldı.  

TEŞEKKÜR EDERİZ
Necmettin Kırık “Biz bu dernekte sadece manav kültürünü tanıtmayı hedeflemiyoruz aynı zamanda şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz. Ne zaman dernek olarak Zeki Başkanımızın kapısını çaldıysak her zaman yanımızda oldu. Desteklerinden dolayı ve bugün davetimize katılımından dolayı dernek üyeleri ve şahsım adına Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

SAKARYA İÇİN
Başkan Zeki Toçoğlu “Büyükşehir Belediyesi olarak birçok sivil toplum kuruluşuyla çeşitli projelere imza attık. Yerel Kültür Derneğiyle de çok güzel projelere imza attık. Biz her zaman şehrimize katkısı olan derneklerin yanında olup ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık ve bu gayretimiz diğer şehirlere örnek oldu. Eminim ki bu kardeşlik ortamı artarak devam edecek. Sakaryamızda ki bu birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamının oluşmasına katkı sağlayan Adapazarı Yerel Kültür Derneği Başkanı Necmettin Kırık’a ve dernek üyelerine teşekkür ediyor kolaylıklar diliyorum. Allah yardımcınız olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi