SYKD Gençlik Kolları Başkanı Emre Hayri Tüfekçioğlu, başkan yardımcıları Muhammed Talha Koç, Kaan Yiğit ve dernek üyesi gençler, Ada Avm önünde yapımı devam eden Otağ Çadırı projesini yerinde inceleyerek, projeye nasıl katkı sağlayacakları konusunda görüş alışverişinde bulundular. Projenin çok sağlam, estetik ve fonksiyonel olduğu yönünde düşüncelerini belirten Yerel Kültür Derneği gençleri daha sonra SYKD Başkanı Necmettin Kırık’ı Esbi Bilgisayar’daki işyerinde ziyaret ettiler.

 

Dernek Genel Sekreteri Cahit Kaytaz ve Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Aktaş’ın da yeraldığı ziyarette, Otağ çadırı Projesi nedeniyle teşekkür eden Gençlik Kolları üyeleri, Sakarya kültürüne önemli bir ivme kazandıracak projeye her anlamda destek vermeye hazır olduklarını belirttiler.

 

Dernek gençlerinin ziyaretinden büyük memnunluk duyduğunu ifade eden Yerel Kültür Derneği Başkanı Necmettin Kırık, “Gençler geleceğimizdir. Yaptığımız faaliyetlerimize gençlerimizin katılması ve katkı sağlaması çok önemli. Gençlerimize bu nazik girişimleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Ziyaret nedeniyle gençlere Sakarya Yerel Kültür Derneği logolu birer Türkmen Kefiyesi armağan eden Necmettin Kırık, 2017 yılında dernek olarak Sakarya kamuoyunun beğenisini kazanacak önemli etkinlikler gerçekleştireceklerini belirtti.

Editör: Haber Merkezi