Sakarya İli ve çevresinde düzenlediği faaliyetler ve kültürümüze kazandırdığı önemli araştırmalarla kamuoyunda büyük ilgi gören Sakarya Yerel Kültür Derneği, 6. Olağan Genel Kurulu öncesinde yönetim kurulu üyeleriyle istişare toplantısı yaptı.
Kongrenin de yapılacağı SYKD Otağı’nda bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, 23 Şubat’ta yapılacak kongrelerinde güçlü bir yönetim kurulunu hep birlikte seçeceklerini belirttiler.
Genel kurul çalışmalarıyla ilgili bilgi veren SYKD Başkanı Necmettin Kırık; “Yerel Kültür Derneğimizin Otağı’nda yönetim kurulumuzdaki arkadaşlar ile birlikte güzel bir toplantı düzenledik. Sakarya Yerel Kültür Derneği yönetiminde bulunduğumuz 3 yılı aşkın görev süremizde gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştiremediğimiz çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunduk. 23 Şubat 2019 Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz Sakarya Yerel Kültür Derneğimizin 6.Olağan Genel Kurulu için yapılabilecek çalışmalar hakkında arkadaşlarımız ile görev paylaşımında bulunduk. Sakarya Yerel Kültür Derneği için Genel Kurullar birlik ve beraberliğin en güzel göstergesidir. İnşallah altıncısını yapacağımız olağan genel kurulumuzu da gönlümüzün başkenti Sakarya'mıza ve bin yıldır bu toprakları vatan yapan  şehrimizin temeli ve birleştirici çimentosu olan Manav Hemşehrilerimize yakışır bir şekilde gerçekleştireceğiz. 23 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 15.00’de Sakarya Yerel Kültür Derneği Otağı’nda bir araya geleceğimiz 6. Olağan Genel Kurulumuz, Sakarya'mıza ve Sakarya Yerel Kültür Derneği camiamıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Editör: Haber Merkezi