Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Halid Özgür ile İletişim Koordinatörü Yardımcısı Öğr. Gör. İlknur Çakar Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) Başkanı Müjdat Çetin’i ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını diledi.

SUBÜ İletişim Koordinatörü Öğretim Görevlisi Halid Özgür, üniversite olarak şehir ile ilgili birçok projede bugüne kadar yer alarak destek verdiklerini belirterek, “Üniversitemiz şehrin üniversitesi olarak şehre her konuda katkı sunmaya hazır. Üniversitemizin 3+1 ve 7+1 eğitim uygulaması ile öğrencilerimiz mezun olmadan iş dünyasını ve mesleklerini tam anlamıyla tanımış oluyorlar. Üniversitemizin şehirle bütünleşmesinde basının da önemli rolü ve katkıları var. Bu vesile ile Sakarya basınımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

SGB Başkanı Müjdat Çetin, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, “SGB yönetimi ve üyelerimizle birlikte Sakarya’ya hizmet etme anlamında uğraş veriyoruz. Bu uğraşlarımızda gerek Sakarya Uygulamalı Bilimler ve Sakarya üniversitelerimizi yanımızda görmek bizi mutlu ediyor. Mesleğimizin gelişmesi adına yapılacak her girişimde yer almaya ve imkanlar ölçüsünde destek olmaya hazırız” dedi.

Editör: Haber Merkezi