Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. “21. yüzyılda geleneksel yöntemlerin kurumları ileriye taşıyamadığı yadsınamaz bir gerçektir. Stratejik Yönetim orta ve uzun vadede yapılacak işlerin bugünden planlanması, kaynakları eyleme dönüştürme kararlılığıdır.

Bir önceki stratejik planımız kapsamında vizyon projemiz Lisanslı Depoculuğu en kısa zamanda üyelerimizin hizmetine sunacağız. Bunun yanısıra Sakarya Tarım Akademisinin kurulması amacıyla hazırladığımız fizibilite raporu sonrasında Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından yürütülecek olan yerel dinamikleri harekete geçirerek yoksulluk, istihdam yaratmak amacıyla Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP), na yazdığımız projenin onaylanmasıyla eş finansman sağlayarak bu hedefimizi de hayata geçirmiş olacağız.“ dedi.

Başkan Adem Sarı 3. Dönem Stratejik Planı kapsamında borsaya yeni bir vizyon proje kazandırmanın üyeye hizmet noktasında kendisi için çok önemli olduğunu belirterek; “Geleceğe ait plan ve hedefleri olmayan kurumların başarıdan söz edilebilmesi çok zordur. Borsamız 4. Dönem Stratejik Planında yeni vizyonumuzu etkileşim içinde bulunduğumuz üyelerimiz, paydaşlarımızın öneri ve beklentilerini doğrultusunda hazırlayacağız. Amacımız katılımcı yönetim anlayışıyla hedeflerimize üyelerimizle birlikte şekil vererek katma değer yaratacak projeleri hayata geçirmektir. Şüphesiz ki hazırladığımız bu stratejik planda fark edilebilir bir başarıyı beraberinde getirecektir.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi