Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve TOBB’daki yoğun programa STB Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete, Meclis Başkanı Recep Pulat, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir, Ahmet Erkan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mustafa Genç, Yönetim Kurulu Üyeleri Vedat Arslan, Nihat Yılmaz, Meclis Üyeleri Avni Uçar, Adem Sarı, Nizamettin Sarı, Ayhan Akman, Serdar Koç, Uğur Çelik, Genel Sekreter Yasemin Arıkan ve Akreditasyondan sorumlu personel katılım sağladı.
Akreditasyon yenileme denetimini başarıyla tamamlayarak TOBB’un ‘5 yıldızlı’ A sınıfı borsalar kategorisinde üçüncü sırada yer alan Sakarya Ticaret Borsası A sınıfı akredite borsa sertifikasını, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.

TEŞEKKÜR
Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete, “A kalite hizmet belgemizim borsamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum,96 oda ve borsa arasında puan sistemine göre 8 sırada olmak emeğimizin bir göstergesidir. Bu belgenin alınmasında emeği geçen personelimize, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

YENİ NEFES KREDİSİ MÜJDESİ
Cevdet Mete, Başbakan Binali Yıldırım’ın reformlara ilişkin önemli açıklamalarda bulunduğu hükümetin iş dünyasının önünü açmak için büyük gayret gösterdiğini ve ana başlıkları açıklanan reformların iş dünyası için çok önemli olduğunu ifade etti. Mete ayrıca TOBB ‘un hükümetimizle yaptığı girişimler neticesinde ticarete can suyu olacak Nefes Kredisinin şartlarının Cumartesi günü açıklanacağını, Pazartesi gününden itibaren, düşük faizli imkânların üyelere kullandıracağını, yeni kredi fırsatlarından tüm üyelerin yararlanması çağrısında bulundu.

Editör: Haber Merkezi