Ziyaretlerden dolayı herkese teşekkür ettiğini ifade eden Başkan Kılıç, Erenler’in ticari, kültürel ve sportif alanlarda daha da gelimesi için çalışacaklarını ifade ederek, istihdamın daha geniş bir yapıya kavuşması ve üretimin artması noktasında esnaflarla, iş adamlarıyla el ele çalışacaklarını ifade etti. Başkan Kılıç, “Ticaret Sanayi Odamızla, esnaf odalarımızla, diğer odalar ve kurumlarımızla birlikte ortak bir çalışma içerisinde olacağız. Bu şekilde yapılacak bir çalışma ile başarının geleceğine gönülden inanıyorum. Rabbim yardımcımız olsun” dedi.

GAYRET VE AZİMLE
Başkan Kılıç, “Birlik ve beraberlik içerisinde Erenler’imizi halkımıza layık bir geleceğe hazırlamak için çalışacağız. Erenler’i her zaman daha da ileriyi taşıyarak Türkiye’de önde çıkan ilçeler arasına ulaştırmayı hedefliyoruz. Hizmetlerin Erenlerli hemşerilerimle buluşturulması noktasında hep birlikte el ele vereceğiz. Önümüzde uzun bir yol var. Erenler halkına güzel hizmetler sunma noktasında teşkilatımız, ilçe yöneticilerimiz ile birlikte gayretle, azimle çalışacağız” diye konuştu.

ŞİMDİ HİZMET ZAMANI
Kılıç, “Halkımızın büyük bir teveccühü ile Erenler Belediye Başkanlığı görevine seçildik. Halkımızın güvenini boşa çıkarmayarak Erenler’i standartları yüksek bir ilçe haline getireceğiz. Artık sıra bizde, şimdi hizmet vakti, verilen sözleri en kısa süre içerisine yerine getirme zamanı” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi