Sosyal Sigortalılar Kurumu (SSK) Adapazarı Hastanesi çalışanları her yıl geleneksel olarak düzenlenen buluşma etkinliğinde bir araya gelerek eski günleri yâd etti.

GELENEKSEL BULUŞMA
SSK Adapazarı Hastanesi’nde yıllarca birlikte mesai arkadaşlığı yapan personel, hastanenin kapanmasının üzerinden uzun süre geçmesine rağmen görüşmeye devam ediyor. Hastanede çalışanların her yıl geleneksel olarak düzenlenen buluşma toplantısında bir araya geliyor ve eski günleri yad ediyor.

EFSANELER BULUŞTU
Ahmet Özer, Fethi Akmeşe, Kazım Kazdal, Mustafa Aydın Çelebi, Hasip Kuçin, Necati Avcı ve Nuhal Semiz’den oluşan tertip komitesi tarafından organize edilen buluşma toplantısı bu yıl TÜVASAŞ Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Hastane personeli ile efsane başhekim Sıddık Kaya ve hastane müdürü Nevzat Toç’un doktorların katılım gösterdiği toplantıda komite adına bir konuşma gerçekleştiren Ahmet Özer, birlik ve beraberliğin sağlanması adına bu etkinliğin öneminden söz etti. Öner kendilerine destek olan Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay başta olmak üzere Türk-İş İl Temsilcisi ve Demiryol İş Şube başkanı Cemal Yaman'a da teşekkür etti.

HATIRA POZU VERDİLER
Konuşmaların ve yemek yenmesinin ardından tertip komitesinde buluşma için emek harcayanlara plaket takdim edildi. Plaket töreni sonrasında ise yıllarca birlikte çalışan mesai arkadaşları sohbet ederek eski günleri yâd etti. Toplantı, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi

Editör: Haber Merkezi